Deletedmom_85 Ceydaab anladım canım. Zaten takviyeyi kullanmaya başladığın zaman Yumurtlama belirtileri hissediyorwun. Yumurtlama belirtileri 3. Günü macunu bırak dediler ama , ben Yumurtlama belirtisi görmedim açıkçası. Ovulasyon testi ile takip ettim
Rav-Ebu Ceydaab 3 yıl çocuğum olmadı kullandıktan bir ay sonra hamile kaldım rabbimin sayesinde ama clife etken olabilir🌼
Hemecikk Ceydaab bende kullandım ilk kullandığım ay hamile kaldım. 3 senedir korunmuyorduk. Denk mi geldi bilmiyorum ama oldu😊
Fithatunnn Ceydaab bnm ilk cocugm bu macun sayesinde oldu cnm tabi önce rabbimin. 3 ay düzenli kullan bol su ve yürüyüş yap etkisi dha ii olur. Allah muaffak eylesin inşallah
Fithatunnn annesinin_beybisi 3 ay düzenli kullandzmı? Bol su içip düzenli yürüyüş yaptnzmı? Yemeklerden 10 dk önce aç karnına içiliyor bu yazdklarımı yapıp işe yaramadysa sizin infertitiniz olabilir
annesinin_beybisi Fithatunnn evet tabiki bunları uyguladım. zaten çocuğum olmadığı için kullandım olan insan neden kullansın ki
Fithatunnn annesinin_beybisi o zmn bir psikologa gmrünün büyük takıntı yaptğnz içn olmuyo olabilir kıdır değilseniz
Gamze_07 Linammm01 ben instagram sayfasını çok inceledim .Araştırdım ürün içeriğini.C lifebitkiselballı karışım diye yazın çıkıyor.siparişinizi ordan oluşturabilirsiniz.Gerekli tüm bilgileri veriyorlar😊