Gamze_07 Ceydaab ben 3 ay kullandım düzenli.O esnada bacağım yanmıştı yürüyüş yapamadım mesela.3 ay kullanıp 1 ay bi ara veriyorsunuz.Bende 1 ay ara verdim.Tekrar kullanmaya başladığım o ay hamile kaldım☺️
FatmaNur_27 Ceydaab valla kendi haline bıraktım bir süre denemeye niyetim yoktu yorulmuştum artık bir baktım hamileyim 😊
Gamze_07 Linammm01 ben instagram sayfasını çok inceledim .Araştırdım ürün içeriğini.C lifebitkiselballı karışım diye yazın çıkıyor.siparişinizi ordan oluşturabilirsiniz.Gerekli tüm bilgileri veriyorlar😊
Ceydaab Gamze_07 inşallah olsun da 3 ay 4 ay fark etmez Allahım kucağımıza boş bırakmasın inşallah 🤲🥰
dfnomr Ceydaab ben çatlatma iğnesi tedavisi gördüm 2019 Mart’ta tutmadı Ağustos ayında tekrardan tedavi gördüm aynı zamanda clife kullandım o ay hamile kaldım canım ilgisi var mı bilmiyorum ama işe yaradığını söyleyen çok ☺️
Because Ceydaab ben kullanmıştım ama kalamamıştım 🥲belki sizede işe işe yarar🤲🏻🌸3 kutu kullanmıştım bu arada
Oznurcakir Ceydaab bende kullandım bir kırı falan hergun düzenli yürüyüş ve bol su içtim . Adet agrilarima birebir geldi başka problemim yoktu elhamdulillah ama yaramadı bana kendiliğinden çok şükür 7 seneden sonra nasip oldu darısı basınıza 🤲🏻