Bugun doktor kontrolüne gittim ama doktor demediği kalmadı 20. Haftalık hamileyim bebeğimin sağlığı gayet normal bi sıkıntı yok sadece sigara içmeyi bırakamadığımı söyledim bana demediği kalmadı.. farklı doktora gittiğim icin tarama testini götürmedim bana down sendromlu cocugun olursa doğurcakmısın etcekmisin demediği kalmadı napmam lazım bu durumda. ? Detaylı ultrason zamanım olduğu icin normal şartlarda bakmıyormus etmiyormuş. Bana yardımcı olurmusunuz doğumum yaklaşıyor daha kendime uygun doktor bulamadım (eskişehirden yazıyorum)
Doktor hasta konusu
Ebruerim26 sigara iciyosunuz diye sizi alkışlamayacaktı heralde. Onun dışında sorununuz nedir anlayamadım? Devlete mi gidiyorsunuz
Vera09 hayır özel hastaneye gidiyorum sigarayı bırakmayı cok denedim fakat bırakmadım hamilelik sedromum biraz kötü geçiyor eşim yanımda değil destekçim yok yanımda
Ebruerim26 tabiki bebeğinizi sizden daha iyi düşünecek kimse yok, siz sigara içerken olacakların farkındasınızdır. Doktorun bunu size güzel bir dille anlatması gerekirdi kimsenin kimseye bağırma hakkı yok bu konuda doktorlara çok uyuz oluyorum.
Hiç sigara tuketmezken ikinci hamileliğim de üç dört gün günde on tane olmak üzere içtim 🤦🏻♀️ama emin olun insanı buna sürükleyen sadece sinir sıkıntı stres bazen öyle bir an oluyor ki insan kendini çaresiz hissediyor sonra sıkılıp sigara içeceğim zaman kalkip meyve yedim su ictim çerez yedim bir şekilde aksatmaya calis
Ebruerim26 acibademde özlem özgür Gürsoy var çok hanım düzgün üslubu olan bir doktordur tavsiye ederim
- Düzenlendi
Ebruerim26 Mrb, ben de Eskişehir’deyim. Sigara mevzusu degildi fakat benzer sekilde ozelde bir doktor benim de cok moralimi bozmustu. Tavırları hic hoş degildi. Doktor ismi vermek istemezsiniz belki ama hangi hastanede?
Ebruerim26 kim bu hangi doktor bende Eskişehir gidiyorum bir kaç doktora hiç başıma boyle bir şey gelmedi ne garip insan ya
Ebruerim26 doktorunuz kim ki
Ebruerim26 doktor değiştir sigara zararlı malum ama stresste sigaradan daha bile zararlı 9 ay geçmez … Hemen ilerlemeden haftan başka hekim bul
Sigara çok zararlı tabiki bence de içilmemeli ama 6 taneye kadar izin veriyor doktorlar.. down sendromu ile hiç bir bağlantısı yok ama bunu neden sokuşturmuş araya.. Neden kötü davransın bunun bir sebebi yok gerçekten gidilmemesi gereken bir doktor anladığım kadarıyla.
MaryVenus özel gürlife hastanesi
Ebruerim26 sigaradan dolayı mı down sendromu dedi o kısmı anlamadım ben.
Ebruerim26 Ben de orda muayene oluyorum. Hatta sana bir doktor önerecektim.
Ebruerim26 bu arada bende maalesef bırakamadım yarısına kadar azalttim sigara kullanıyordum roka maydanoz bide beyaz bir bal var böyle pütürlü öyle şeylerle havuç işte bunları tukete tukete özellikle maydanozun peşine içemiyosun tiksindiriyo ağzı çok bozuyo .. bide ıslak küllük bırak kokusu ağır gelir tiksinirsin inşallah insanlık hali işte birakmak çok zor seni çok iyi anlıyorum ilk gebeligimde birakamadim ne yazikki bir sorun yok çok şükür çocuğumda inşallah birakabilirsin 💙
Nnanaa hayır tarama testi ilk olanı yaptırdım diğer doktorum 2. Yapmama uygun görmedi buna istinaden sen nasıl güveniyorsun ediyosun gibi sözler söyledi bana
MaryVenus hangi doktor ?
MaryVenus evet tavırları beni çok rahatsız etti