• Gebelik
  • Başına gelen varmı lütfen yazarmısınız (hassas)

Kızlar ben bugün doktora gittim tekrardan daha öncede yazmıştım burda. 7 aylık kızım var birde süpriz hamile kalmıştım. 11 haftalık şuan. Doktor beni çok korkuttu. Ölüm riskin var ben seni göze alamam imza atın felan dedi. Olmaması gerekiyor bende biliyor en az 2 sene korunmalıydım. Ama olan oldu. Kürtajada ne elim ne vicdanım gitti. Böyle peşpeşe sezeryan olan yada tanıdığı olan var mı. Risk atlattılar mı. Doktor açık açık seninde bebeğininde ölüm riski var dedi. Bebek doğduğunda tam 1 sene içinde olcak. Bilmiyorum çok korkuttu beni. 🥺

Minnosumm89 aa öyle mi yaa başka doktora da gitsene canım belki yoktur risk?? Yani bebek doğana kadar baya 15 ay vs geçmiş olacak

Minnosumm89 sizi korkutmuşlar bir tanıdığımız kırkı çıkınca hamile kalmıştı oda sezaryen oldu ikincisi zor oldu ama öyle ölüm tehlikesi falan dememiş doktor bence başka doktora gidin 1 taneyle kalmayın

Buketyusra öylemi. Nasıldı peki durumu. Resmen yüzüne ölçeksin denmiş hasta gibiyim elim ayağım titredi. Çok umutsuz konuştu akşam üstü psikolojimi bozdu adam resmen

Minnosumm89 allah allah evet riskli ama direkt öyle söylenir mi kuzenim bebeği 9 aylıkken hamile kaldı 2 gün öncede doğum yaptı tekrar sezaryen oldu sapasağlam maşallah

Yesim, başlığı Başına gelen varmı lütfen yazarmısınız (hassas) olarak değiştirdi.

Minnosumm89 arkadaşım oğlu 1 yaşındayken hamile kaldı 2. Ye başka doktor da aynısı dedi bağırdı çağırdı benim tanıdık doktor vardı ona gitti dedi hiç bir sıkıntı yok gayet normal 😊 2 yaşındayken oğlu doğum yaptı 😅

ipekveatlas resmen ellerim hala titriyor adam bide kovdu bizi risk alamazmış bi sene içinde 2 . Kez sezeryan olmazmış. Ne bilim Allah’a sığındım

Azra41 1 yaşı yine kabul edermiş onuda söyledi ama bi sene içinde 2 kez sezeryan çok riskli olmaz ben yapamam dedi

Minnosumm89 doktor saçmalamış canım . Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz benim arkadaşım kızı 3 aylıktı hamile kaldı iki çocuğunu da Nisan ayında doğum yaptı hiç sıkıntı yaşamadi

Minnosumm89 kızım bu ayın 18 inde yaşına girecek bnde 7 aylık gebeyim Doğumuma 2 ay kaldı kızım 5 aylıkken gece kaldım önceki doğumum da seZeeyan oldu mecburi devlet hastanesine gidiyorum doktor bn hiçbir şey demedi böyle normal bi gebelik yaşıyorum

Minnosumm89 benimde 3. Sezeryanım olcak hemde 13 ay arayla olmuş olcak ama benim doktorum hiç öyle bişey demedi kimse böyle bir risk var bile demedi bende korkuyorum isteyerek olmadı ama nasibi olan geliyor bide ben önceki bebeğimi doğumdan sonra kaybettim

Bence başka doktora git mutlaka. Ben çok iyi anlıyorum seni. Ben de dış gebelik vardı ilk hamilelik hiçbir şey bilmiyorum tabi. Bana da aynı böyle hayati riskin var dedi doktor. Ben de hiç bilmiyorum o zamanlar kese ne onu bile bilmiyodum. Eşime de demiş karınız hayatını kaybedebilir diye. Resmen depresyona girdim öleceğimi düşünüyordum sürekli. Bazıları böyle dangalak işte afedersin. Sonra ben kurban psikolojisi midir nedir sonraki hamileliğimde de ona gittim mal gibi. Şimdi yine bir şeyler çıkardı başıma. O yüzden 33. haftada doktor değiştiriyorum şimdi. Bence mutlaka başka bir doktora da git. Ya gerçekten yaşamayan bilmiyor bu böyle mi söylenir ya insanın hayatını karartıyorlar resmen

Zynpbrk aynen hiç istemedim ama Allah’ın var bir bildiği. Ondan önce olan kızımıza çok istedim 5 sene çocuğum olmadı

Minnosumm89 ben varım canım. İlk bebeğimi ölü doğum yaptım 3 ekim 2021 de. İkinci bebeğime hamileyim şu an 16+2 günlük olduk. 16 şubatta son kez adet oldum arasının kısalığına bakar mısın ? Doktorun biraz abartmış.. evet iki sezaryen arası en az 2 sene olsun diyorlar ama benim gibi bebeğini kaybeden annelere doktorlar kendisi böyle Kısa zaman da hamilelik öneriyor. Bana doktorum kendisi müsade etti kaç doktora da gittiysem birisi bile niye hamile kaldın demedi. Sadece şöyle bir risk var dikiş konusunda son aylarda zorlanıyormuşsun ama onu da önlemek için çok kilo almamaya özen göstermek lazımmış ☺️ Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz kendini korkutma kürtaj falan da olma ☺️ Ha bu arada bir akrabamız 40 günlükken hamile kaldı sezaryen yaptı çok şükür sağlıkla kavuştu çocuğu şimdi 10 yaşında.. ayrıca başka bir tanıdığım 2,5 aylıkken kaldı ve o da bu ay nasipse doğum yapacak.