Minnosumm89 ozlem_d inanırmışım çıktığımdan beri hayalet gibiyim. Ne demek öleceğini bil böyle ihtimal var. Riskli de anlarım ama migrenim tuttu resmen ne yemek yaptım ne bişe öyle oturuyorum
ozlem_d Minnosumm89 Çok çok iyi anlıyorum seni emin ol, ben de öyleydim sakinleştirici falan yapmışlardı hatta. Ama nasıl ki bazı insalar aşırı evhamlı doktorların da bazısı öyle. Açık yazıcam şu ana kadar sezaryendan sonra beklemeden çocuk yaptı öldü haberine rast gelmedim yani. O doktor o günkü sinirini de senden çıkarmış bile olabilir. Sakinleş diyemicem çünkü mümkün değil ama şunu bil geçicek. Sen yarın git bi doktora, hamilelik için sakıncası yoksa pasiflora falan al biraz sakinlestirir seni
atak13 Minnosumm89 ama bir yıl içinde ikinci sezaryen de ne biliyim ya. Bilemedim bir doltorlara danış farklı hastanelere özele vs git yine riske atma hemen başka doktoea randevu al bence
Sermec27 Minnosumm89 yok artık ilk sezaryen doğumdan sonra 7. Ayimda tekrar hamile kalmıştım valla 1 yıl önce doğum yaptım hiçte sorun yaşamadım
Elvanguzel Minnosumm89 ne alakası var 2 sezeryan yapıp 3.normal doğum yapanlar var bence siz doktorunuzu değiştirin sebep neymiş neden yani doktorlar da bir değişik bazıları pat pat söylüyorlar sebebini araştırmadan
Minnosumm89 Elvanguzel eşimle kavga ettiler zaten oda istemedi açık açık kovdu başka yere gidin dedi gidemem ama kızımda sezeryanı o yaptı hemen ayağa kalkmıştım ne bilim iyi geçer diye gittim ama hüsran oldu
Sevilayozdemir Elvanguzel sebebi 2. Sezeryan olmasi değil ki 7 aylık bebeği olup aynı yıl içinde tekrar gebe kalmasını riskli bulmuş canım
Cinarsaitinannesi Minnosumm89 hiç korkma canım bişey olmaz doktor biraz abartmış benim yengem de 13 ay arayla iki sezeryan oldu hic bir sorun da olmadı sen doktorunu değiştir en iyisi kendini stres etme bişey olmaz
Minnosumm89 ozlem_d beni ne sankinleştirir bilmiyorum ama karnımdaki bebekten soğuttular beni. Çocuklarımın yüzüne bakamıyorum. İnşallah en iyisini rabbim bilir iyi şeyler olur. Ama çok korkuttu
kubr_pak Minnosumm89 Doktorun saçmalamış, bende sezeryan oldum kızım 6 aylıkken hamile kaldım, doktorum hiç öyle bir şey demedi, sadece daha fazla dikkat etmen gerekiyor, son aylarda dikişlerde incelme ve sancı olabilir dedi o kadar
Minnosumm89 kubr_pak peki nasıl geçti son zamanların. Mesela ben bezer hapşırırken sol içim ağrıyor sanki. Neler yaptın. Zamanında mı geldi bebişin erken mi
Elvanguzel Minnosumm89 boşverin siz değiştirin sizin için daha iyi olur daha yumuşak bir dille size öneri vermesi gerekirken hamile bir kadini üzmek doktorlara yakışmıyor olmaz yani saçma geliyor bana
kubr_pak Minnosumm89 Henüz daha hamileyim 26 haftalık doğum yapmadım ama çok şükür şu an bi sorunum sıkıntım yok, her doktora gittiğimde doktor dikişlerimde bi sorun olmadığını da söylüyor su an için
Sermec27 Minnosumm89 bir şey yapmadım son aylarda canım doğum güzeldi ama doğumdan sonra çok baş boyun ağrısı yaşadım sadece
Sevilayozdemir Minnosumm89 kuzenim var şuan oğlu 1 yaşında önümüzde ki hafta doğum yapicak bir sorun olmadı bugüne kadar umarım doğum da da olmaz. Ama 3 yıl arası olmayan bütün sezeryanlarda doktorlar biraz tepkili davranıyor. Bende sezeryanim kızım şuan 4 yaşında bizim gayet doğal geçiyor o yüzden
Minnosumm89 minikkurabiyelerinannesi inşallah sağ Salim alırsın yavrunu kucağına. Bende 2 sene önce 6 aylık bebeğini zorunlu sonlandırdım. Ve ölü doğum yaptım. Kızımda ondan 5 ay sonda oldu. Biliyorum rabbim ol diyince oluyor. Ne bilim. Dua edelim birbirinize
minikkurabiyelerinannesi Minnosumm89 Sağlıkla doğru zamanda bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah ❤️
Elvanguzel Sevilayozdemir evet sonradan tekrardan okudum ya ama çok duyduk bebeği daha 2 aylıkken hamile kalanları falan gördük duyduk doktorda biraz abartmamis mi
Melike464860 Minnosumm89 kalbini ferah tut canım rabbim nasıp etmiş yollamış sağlıcakla kucağına al inşallah ❤️
Sevdenurbirol Minnosumm89 ne kadar abartmış benim doktorum bursanın en büyük profesörü 5 6 ay sonra hamile kalabilirsin hatta 3 ay sonra kalsan asla dikişin patlamaz dedi. Sırf çocuğu aldır diye seni korkutmuş o sana Allahın hediyesi sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ruken_ Allah böyle merhametsiz doktorlardan korusun inşallah veren Allah alan Allah o ne biliyor öyle konuşuyor ya insan bi hamileye bi anneye öyle şey dermi riski elbette vardır onda amenna ama yok öleceksin nedir yahu😡 gel 9 ay boyunca bu psikoloji ile geçir zamanı. Bacım sen kafaya takma Allah’a sığın dua et hiçbişey de olmaz. Yengem üç çocuğunu peş peşe aralarında bir yaşla sezeryanla doğurdu hiçte bişi olmadı. Bozma moralini benimde geçen ay üçlü dörtlü test pozitif çıktı ilk gün moralim bozuldu ama olsun ben eminim yavrumun hiçbişeyi de yok ne gelirse Allah’tan napalım. Çok şükür tevekkül edip Rabbime sığındım