Merveomer34 Buseyllzr biraz acılı oluyor eşin yaparsa daha iyi 😌 ama çok etkisi oluyor açılmana ve sancın için
Buseyllzr Merveomer34 benim eşim huylu biraz yaparken gördü de işin bitince söyle de öyle geleyim odaya dedi bakamiyor bile sanki çocuğu tek başıma yaptım dedim bende 😂 sivilcemi bile sikamaz çok geri çekiyor öyle şeylerden kendini 🤦😂
Buseyllzr Hilal-95 zeytinyağ yoktu evde aycicek yağı vardı onada cesaret edemedim 😂 inşallah faydasını görür ve doğururum artık çok yoruldum valla 🤦
Hilal-95 Buseyllzr ay canm ya öyle bi doğuyor gelıyor geçiyor zaman inan bana bi şekılde cıkıcak zaten hayırlısıyla sağsalım al inşallah squat hafif çömelme hateketleri yapablırsın
Omersmom88 Buseyllzr sadece akşamdan yaptım uyumadan önce 7 dakika yaptim vdyo vardi da inan ki hatırlamıyorum zaten yotbda çok vdeo var hepsi aynıdır hemen hemen
Buseyllzr Zuhalsareelif yarın 6 buçukta evden cikcaz 7 gibi orda oluruz trafiğe kalmazsak bu arada sen hangi ilçede oturuyosun sormayı unuttum hep sorayım diyorm unutuyorum 😂
Buseyllzr Hilal-95 ay insallah hızlıca geçer de şu zaman bizde kavuşuruz artık dediğin gibi bı şekilde çıkacak illa ki🙏☺️ onları 2 haftadır yapıyorum yürüyüş hurma squat sıcak su hepsini denedim bugün son çare bu masajı yapayım dedim inşallah etkili olur 🙏
Zuhalsareelif Buseyllzr etımesgutdayım canm ordan gelıyorum . Bende erken cıkayım banada sıra alırmısın sana zahmet gecıkırsem
Hilal-95 Buseyllzr olur olur merak etme ben en soon haftaya kadar bekledim korunmasız ilişki ertesı gün doğurdum🤣🤣
Aydabu36 Buseyllzr Evet cok hemde ozellikle sirtiniza tutun dedigim gibi ilik degil sicak su tutun insaAllah kolayca dogurursun saglicakla 🤲❤️
Buseyllzr Aydabu36 sırtıma hiç tutmuyordum ben belime ve kasıklarıma tutuyodum onuda deneyeyim artık günde 2-3 kere mutlaka yapıyorum sıcak suyu inşallah bende de etkili olur ☺️🙏
Buseyllzr Hilal-95 onu da deniyorum hergun adam bezdi benden artık sapik gibi hissetmeye başladım kendimi 😂😂
Dark Buseyllzr doğum için yapmadım ama faydası olur. Çünkü biz evlenince birkaç gün problem yaşadık benden kaynaklı. Doktor perine masaji önerdi. Kasları gevşetip hazırlıyor diye. Ama ben hiç yapamadım o ayrı 🥶
Hilal-95 Buseyllzr 🙈🙈🙈🙈 gelir gelir az kalmıs annesi merak etme ben de senın gibiydim sürekli ay ne zman ay ne zaman södı 7 ay olcak🤣