Buseyllzr Kızlar perine masajı yapıp doğumu kolay geçen var mı diye post açtım bir Allah’ın kulu yazmadı ya 😐yokmu bu masajı yapan kimse ne sıklıkla yaptınız etkisini gördünüz mü acılı bişey sonuçta etkisi yoksa boşa yapmayım diyorum ?🙄
Aydabu36 Buseyllzr ben sahsen denemedim ama perine masagi iliski bunlar kolaylastirir diye biliyorum bu arada ben bol bol sicak dus aldim sancilarim basladiginda
Hilal-95 Buseyllzr 1 kez yaptım beceremedım pek birinin yapması lazım sanırım bunun içinde eşimden acıkcası yardım istemedim ben zeytin yağı kullanarak yapılıyor geriye doğru u şeklınde
Zuhalsareelif Buseyllzr gebe okulunda perıne masajını eve gosterıyordu .eger ılerı haftadaysanız esınız yapsın dıyordu
Omersmom88 Buseyllzr ben 2 hafta yaptım bazen esim yaptı ben gerçek anlamda etkisini gördüm çok şükür kolay dogum yaotm daha doğrusu acilmam kolay oldu
Buseyllzr Aydabu36 acilmaniza etkisi oldu mu peki sıcak suyun benimde denemediğim şey kalmadı ama hala doguramiyorum ☹️
Buseyllzr Hilal-95 ben yağ vs kullanmadım 😂 2 parmağımla yapabildim saat yönünde çevirdim hep 6-7 dk boyunca YouTube da video vardı ordaki hareketleri yaptım acıdı biraz ama etkisi olur mu bilmiyorum ☺️
Aydabu36 Buseyllzr Evet cok hemde ozellikle sirtiniza tutun dedigim gibi ilik degil sicak su tutun insaAllah kolayca dogurursun saglicakla 🤲❤️
Buseyllzr Omersmom88 yaa ne güzel peki günde kaç kere kaç dakika yaptınız bide izlediğiniz bı video varmiydi yaparken nasıl yapıldığını anlatan?
Hilal-95 Buseyllzr yapabılıyorsan tabıkı olur yağ kullan acısı hafifliyor bende int bakıp yapmıstım ama acıyor diye bıde karnımı sıkıştırmak istemedim pek bıraktım 🤣
Buseyllzr Nur123aa bende çok korkarak denedim ilk başta biraz zorlandim ama sonra acısı azalıyor orası genisledikce ☺️
Zuhalsareelif Buseyllzr 40 haftada artık yapmaya gerek yokmus canm .Allah bızı bır avazda kurtarsın ınsallah
DilaraArslan07 Buseyllzr evet doktorum yap dedi dikiş oranı azalır dedi 1 kez yaptım bidaha yapamadım yapamıyorum acio keşke yapabilsem
Buseyllzr DilaraArslan07 bende açılmam olsun diye yapmaya başladım bugün inşallah etkisini görürüm acı çekerken hep kendime dedim ki sen buna dayanamazsan doğum sancısına nasıl dayancaksin yapabilirsin dedim 😂 ilk 2 dakika felan acıdı sonra orası genisledikce acı hissetmemeye başladım
Omersmom88 Buseyllzr sadece akşamdan yaptım uyumadan önce 7 dakika yaptim vdyo vardi da inan ki hatırlamıyorum zaten yotbda çok vdeo var hepsi aynıdır hemen hemen
Buseyllzr Hilal-95 zeytinyağ yoktu evde aycicek yağı vardı onada cesaret edemedim 😂 inşallah faydasını görür ve doğururum artık çok yoruldum valla 🤦
DilaraArslan07 Buseyllzr ahhahahha kendimi teselli etme moodum ben yaptım ertesi gün çatı muayenesi oldu gayet iyi dedi bende de bir göbek var ikiz gibi o yüzden yapamıyorum valla yoksa acilmam için herşeyi deniom daha yeni kanamam geldi yarın gitcem bakalm inşallah bu sefer gelir artik😂😂