_Arslan_ inşallah canım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur 🤲🏻
Genel anestezili mi yoksa spinalli mi sezeryan öneriyorsunuz?
Selindrellaa birde sezeryan doğum sonrası ağrılarıda göze aldım şu paniğim olmasa herşey çok daha güzel olur 🌺
Bir-susam-hikayesi bide şu canım bebek çıktı tamam peki sonrası yani dikme aşaması nasıl ilerledi vakit geçmez ki demi
_Arslan_ sakinleştirici yapıyorlar odaya geçince korkma benim sıkıntılıydı hamilelik ve doğum sürecim o yüzden çok korktum hemen bayıltmalarını istedim
Merve0671 bebek çıktıktan sonra kontrol için götürdüler, o sırada bana uyumam için ilaç verdiklerini söylediler gerçekten çok uykum geldi ama tam uykuya dalamadım, tam o anda dikmeye başladıklarını düşünüyorum ama asla hissedebileceğim bir durum olmadı sadece tahmin ediyorum. Zaten mutluluktan sarhoş gibi oldum üstüne sakinleştirici de bedensel hislerime engel oldu, o yüzden çok rahattı benim için.
Merve0671 spinal oldum bir sıkıntı yaşamadım doğum anında bebeğinizi görebilmek hemen emzirebilmek çok özel bence ameliyathanede eşim ben ve oğlumuzun fotoğrafı var daha ameliyat masasında emzirdim hepsi o kadar özel ki ben spinal tavsiye ederim
_Arslan_ korkma korkuyla girersen korkuyla çıkarsın
Benim yaklasık bir yıl gecmeyen bi baş ağrım oldu.onun haricinde dogumum ve sonrasında toparlanmam cok hızlıydı.
- Düzenlendi
Merve0671 Ben anestezistim herhangi bir engeli olmayan kişilere(kan sulandırıcı kullanmamış,teşhis konulmuş bel fıtığı ve migreni olmayan vs) kesinlikle spinal öneriyoruz. hem bebek anestezi almıypr geneldeki gibi, hem de anne ve bebek kavusma anı oluyor her anına tanık oluyor. yanınızdaki anestezistten yana sanslı olursanız sürec boyunca sizinle ilgileniyor birebir. panik atak öykünüz var sanırım, bebek cıktıktan sonra sakşnlestirici yapılıyor merak etmeyin
hilalperenn kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğumdan bir gün önce bırakacağım spinal olmuyor mu yani ?
benimmdunyamm asena kizilarslan mi bende izledim
Oguzhanberraselina onu bende izledim cok korktum bende spinal olucam 27 haziranda
Hylbkt06 herkeste bir olmuyor tahminime göre bebek çıkarıldığı an aciyor dedi ama acı degil baskiydi bence ve 10 cm uzunlugunda kesiliyor bebek küçücük yerden çıkıyor ister istemez sallaniyorsun ve baski oldugu için aciyor gibi geliyor kendinizi korkutmayin kotu düşünmeyin 🤗
Oguzhanberraselina bende kendimi bu sekilde teselli ediyorum rabbim hepimizi korusun doğuma ferah girip ferah cıkmayı nasip etsin 🙏🤍
hilalperenn slm benim bel fıtığım engelmi yani şimdi ? Yapamıyormuyum
hilalperenn bende her ana tanık olmak istiyorum sesini duymak kokusunu koklamak sıcaklığını yanağımda hissetmek hepsini yaşamayı o kadar çok istiyorum ki🌸 sakinleştirici yaparsalar o zaman sıkıntı olmaz allahın izniyle tabi sizinde dediğiniz gibi başımda duracak olan aneztecimde iyi olursa değmeyin keyfime 🌸fıtık vs hiçbir sıkıntım yok çok şükür spinal olabilirim
Sapsikanne ne kadar güzel 💙
Oguzhanberraselina bende izledim onu acıyor dedi doğumdayken oda beni etkiledi açıkçası ama düşünmemeye çalışıyorum
Bir-susam-hikayesi bebek çıktıktan sonrası için sakinleştirici vursunlar bana ben direkt söyleyeyim bi atlatsaydım ya doğumumu kızlar bol bol dua edelim birbirimize