• DoğumÖneri
  • Genel anestezili mi yoksa spinalli mi sezeryan öneriyorsunuz?

Merve0671 Almanya da doğurdum canım burada yaşıyorum burda genel yani tam uyutma narkoz ile yapmıyorlar çocuğa çok zararlı oluyormuş diye spinal belden aşağa uyutuyorlar biraz tuhaf bi his ben ameliyat sırasında başta biraz ağrı da çektim ama herkeste süreç farklı pek bşy hissetmiyorsun ve çocuğunuzu direk kucağınıza veriyorlar

• Dark bunu yanıtladı.

Ece__ bu yorumunuz beni biraz korkuttu,acı esnasında acı hissettiğinizi belirtmiş miydiniz aslında anında müdahale ediyorlar diye biliyodum öyle değil miymiş korktum şimdi

findiklibadem ben söyledim, normal dedi anestezi doktoru. Ama ameliyat başında sürekli istersen sakinleştirici verebiliriz bebek çıktıktan sonra dedi. Biraz rahatlarsın olan biteni hatırlamazsın çok dedi. Ben de hatırlamak için spinali tercih ettim, istemiyorum dedim. Sürekli doktorun bunu teklif etmesi ilginçti bence. Ameliyat başında da zaten omurilikten uyusturacağı zaman 10 kere falan denedi. 10. da anca uyuşturdu

Ece__ kızlar sıkıntı şu benim panik atağım var şimdi bide oramı keseceklerini biliyorum ya duramazsam acı falan hissedersem çılgına dönerim orda

Kbraylmz1 bende genel istiyorum panik atağımdan dolayı, ameliyattan çıktıktan sonra ağrısı fazla olur diyorlar ona da doğru senin nasıl oldu canım, bide geç mi uyanıyosun

Ece__ bende acıdan korkuyorum işte, normalde dokunları ve baskı hissi oluyor diyorlar ama acı bilmiyorum

Merve0671 bir çok kişide aynı dediğiniz gibi oluyor zaten. Benimki biraz istisna bir durum oldu. Anestezi doktorunun hatası olduğunu düşünüyorum. Siz korkmayın bence bir çok kişi bir şey hissetmiyormuş

Dark bebeği çıkarırken mi acı hissediliyor sadece kesildiğini falan hissettiniz mi

• Dark bunu yanıtladı.

Bi cesaretim geliyor yaparsın sen diyorum kendime yarı uyanık sonra böyle dokunulduğunu hissediyosun bebeği çıkarırken midende baskı oluyor acı da olabiliyormuş deyince tereddütte kalıyorum kızlar

Bebeğim kilolu olduğu için sezeryan olcak gibiyim ama bende çok korkuyorum spinalden hem o gün gelsin hem gelmesin istiyorum