Cananyildiz Edau9 13. Haftada doktorum emin olamadi pipi olsa daha sivri olurdu bu haftada ama kıza görede çıkıntı büyük dedi ben hep kız olduğunu düşünüyordum 😂 15. Haftada kesinlesti 🥰
Deletedmom7373700 Edau9 benim kızın görüntüsüne benziyor 😂 normalde asla anlamam. Ama aynı bu haftalarda böyle duruyordu kendi şekli kesesi falan kız dedi doktorum 12. Haftada
Taricat izobellaaa-_- internetten araştırdım ama net birşey anlamadım nub ne oluyor mesela düz veya yukarıda diyorsunuz ya ne o düz veya yukarıda olan neresi oluyor ? Cahilliğimi maruz görün 😂
izobellaaa-_- Taricat valla bende sen gibiydim sora sora öğrendim canım başı değil de popo tarafına göre yukarı yada aşşağı duruş var balla benim yukarı doğruydu erkek dediler erkek oldu😀 ama bence yine de inanma hurafe
Taricat izobellaaa-_- heee şimdi anladım galiba 🤔geçen ben de attım çoğu kişi erkek dedi birkaç kişi kız dedi bilmiyorum artık nedir 😂
izobellaaa-_- Taricat genelde buradakiler biliyor belli olmaz bana ilk zamanları kız dediler sonra yine attım erkek dediler dur atayım bak😂