izobellaaa-_- Taricat galiba burada da en fazla 10 haftalıktı Buda 21 haftalık iken fotomuz ablası 😬😬🥰
Taricat izobellaaa-_- ayyy maşaAllah yaaaa 😍 ilk gebeligimde hiç yüzünü göstermedi renkli görüntüsü hiç olamadı o yüzden insaAllah bu gebelikte görürüm bende 🤲🏻
gozdeyagci Edau9 annemmmm ufacık ya :) can bu da işte Rabbim verince veriyor. Hepimizinki bu kadardı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Edau9 gozdeyagci evet minicik bugün gördüm ilk kez böyle çok duygusalım bu yüzden 😥Rabbim bütün evlatlarımızı korusun sağlık versin inşallah 💗
izobellaaa-_- Taricat inşallah kuzumm cümlemize 😀🥰 biraz da bebeğe bağlıymış galiba benim ki güzel poz vermiş öyle dediler artık benim de ilk gebeliğim 🥰😀
Taricat izobellaaa-_- amin balım aminnn 😍🤲🏻 evet maşaAllah ya resmen poz vermiş minnoşa bak pek afilli şimdiden 😁😁
Taricat Edau9 dimi yaaa 🥺🥺🥺 Rabbimin birer mucizeleri hepsi 😍 Allah’ım evlatlarımıza Hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin 🤲🏻
Taricat izobellaaa-_- sende sağol canımm 😁😍 benimkine de bak bakalim o zaman neye benziyor 😂😂😂 https://resimyukle.io/r/sQzmvP06Sf
Taricat izobellaaa-_- Anammm demee 😂😂😂 kız istiyorduk oysaaa 😂 şaka Maka sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil 😌❤️