Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
canmyavrum daha 5 gün var bize nolurdua edin korku var benimde
Oguzhanberraselina hiç korkmayın çatı muayesine tedirgin giderseniz zor geçer sadece parmağıyla bakıyor hiç bişey yok gerçekten korkutanlara bakmayın normal doğumda sürekli yapıyorlar ama o an muayeneden korkmuyorsunuz emin olun
3civcivannesi inşallah çok güzel kolay geçer ❤️
Denzk nasıl sakinleştirici doğum sonrasımı verdiler ay söyleyinizde bende derim birazda iyi olur belki
Melikekumru15 doğuma girerken bişey verdiler gözlerim kapandı bir an ama aşırı sakinleştim belki o yüzden doğumum bi nebze kolay geçmiştir 🧿
Denzk saglikla buyutun insallah. Ben en son maddeye takildim yaa. Ben kaynanamdan nefret ediyorum yuzunj gormek istemiyorum gercekten o an o hisleri dusunmuyor musunuz bende depresif takiliyorum bu nedenle surekli dusunuyorum. Mesela su an evinizde mi nasil bir ortam hakim
Denzk çok şükür ki o kadar da zor olmamış güzel geçmiş çok şükür ❤️🤗
maviiiayyy bende sevmem ama şuan bebekle ilgilendiğim için onu gözüm görmüyor içerde bişeyler yapıyor 😂
Denzk yazınızı okudum çok güzeldi. Benimde 13 haziran perşembe günü suni sancılı normal yatışım var çok korkuyorum suni sancıdan. Doktorum açılman yok dedi nstdede hala sancı çıkmıyor. Sezaryene karşı değilim eğer sancım olmadan suniyle başlatırsa doğumu sezaryeni tercih edicem o yüzden bende ne gerekiyorsa yapıyorum inşallah suni sancıyı yemeden doğururum ilham oldunuz bana 🙏🏾🥺