Merveofs gorky bu konuda degebilir zaten hep kilo almaya çalışıyordum biraz daha gelsin 🤭 Hatta gelenler de kalıcı olsun lütfen 😬😄
Semmra Soncul kesinlikle takma kiloyu Bnde 18 kilo almışım 35 haftalığız ama hiç umrumda degil çocuğum sağlıklı bir şekilde doğsunda kiloyu da veririz Allah’ın izniyle. 🥰
Papatyaben Asabım bozuluyor yorumları gördükçe, inanın çok fazla bi ssey yemeden 29. Haftada 12 kilo aldım. Acaba kuşa kada kilo alanlar veya hiç aqlmadim yazanlar gerçekten doğru mu soyluyor yahu vücudunuzda bebeği gectim odeem de mi yok
Tospikannesiiiii Papatyaben ahshahs buna bende sinir oluyorum cidden ya mide bulantı 16 da bititig halde 20 ye geldim 3 kilo aldım 🙄
Soncul Papatyaben bünyeden bünyeye değişiyor kilolular 5-7 kiloyla doğum yapıyor benım vucut almaya müsaitti 80 ide geçcem gibi bu gidişle iki aydır hiç iştahımda yok hamileymiş gibi yemiyorum
zeeynepp19 Soncul Altmışla hamile kaldım seksenle doğuma girdim dört aylık olduk şu an bütün kilolarımı verdim. Kaç kilo aldığını hiç önemseme bir şekilde gidiyor ben daha iki aylıkken 18 kg’ı vermiştim şuanda 58 e düştüm 4 aylıkta
Pasalarimmmmm Soncul ben kilolu bi insanım baya zor geçiyor hamileligim şuan 23 haftadayim 10 kilo vermisim ben doğumdan sonra kilo alanlardanim
Tospikannesiiiii Soncul ilk gebelikte 17 kilo almıştım ama bunu 10 kilosu 32 den sonra idi yani biraz dikkat etmezsen 30 u görmen mümkün 🙈 şimdi 20 haftalık hamileyim 3 kg falan aldım sanırım
Rose93 Soncul takılma hiç ilk gebeligimde 30 kilo almıştım,bunda dikkat ederek birazda zorlu bir gebelik oldugundan 36 hafta 9 kilo aldım, önemli olan bebislerin sağlığı erken doğum riskine karşı bol kasar,muz,ceviz tüketmeye basliycam.