Kubra_miray_szr Bir benmi 25 haftadayım 1 kilo almışım acaba neden kilo alamıyorum 🤗çok harektliyim ondan mı
Eslemayse 16 haftaligim 68 .500 kiloyla hamile kaldim asergenligim cok kotu gecti 66 kiloya dustum..13 haftalikken bulantim istifram bitti.ama hala kilo almadim.sabit duruyom.ac karnina 65.430 cikiyom tok karnina 66.
zeytinkiz Soncul 41. Hafta dogum yaptım 85 ile hamile kaldım 91 ile doguma girdim ama hiç oturmadı yatmadım birde benım iştahım yoktu abur cubur hiç yemedim tatlı hiç istemiyordum. 🙄 Her bünye farklı sen sağlıgı na bak boşver kıloyu
Pelinakcn Soncul 22.haftada 10 kilo almıştım Cumartesi kontrolüm var 26.haftaya girmiş olucam kaç aldım bilmiyorum ama doğuma kadar bi 10 daha alırım bence 🤦🏻♀️
Nililaylayla Ben de 20 kilo aldım 34 hafta şuan daha da alırım, doğumdan sonra veririrm üzülmüyorum da hareket edemiyorum artik😂
Eslemayse Soncul yok gezmiyorum aslinda surekli yiyorum ogunlerimi atlamam hic.ama nedense bunyem daha kilo almadi cok sukur ama bebegim kilosu boyu iyiymis doktor sikinti yok zamanla acilir istahin dedi .bakalim