annesinin_beybisi Soncul 27 haftalığım 7 kilo aldim ama son 3 aya girdim artik biraz dikkat etmem şart hic dikkat edemedim😁 üstelik baya kiloluyum doktor 7 kiloyu duyarsa yandım allahtan bu zaten kilolu diye hic tartmadi😅
Sbm050421 Soncul 26+5 im 4.5 kg aldım ama dikkat ediyorum , 29 haftalık olup hiç almayanları gördü bu gözler 😳
Merveofs 30 haftalığım 6 kilo aldım 🙊 20yi nasıl aldın canım ya ben de biraz daha almak istiyorum aslında çok zayıfım zaten kalıcı kilo olsunlar istiyorum ☺️ Ama bebiton sağlıklı olduktan sonra boşver kiloyu aman alınır da verilir de hiçbir önemi yok 😘
gorky Sanırım az kiloda olanlar daha müsait oluyor kilo almaya 😀26+6yım bende 10kiloya doğru gidiyorum 😂
gorky Merveofs Maşallah valla sen kendi kendine nazar değdirme 😀ben 60la hamile kaldım 26+6dayım 7 8 kilo arası gidiyor 😂
Betiiiiiii Haftamizdayiz 8 kilo aldim 😊 bende kendimden bu performansi beklemiyordum ama az kilo aldim şükür 😁
ilaydaelcinn_1 Soncul 33 haftalığım 20 kilo aldım 🫂 45 kiloyla hamile kaldım şuan 65 olmuşumdur, bir hafta önce 63.5 kiloydum yani 🤭
Merveofs gorky bu konuda degebilir zaten hep kilo almaya çalışıyordum biraz daha gelsin 🤭 Hatta gelenler de kalıcı olsun lütfen 😬😄