Dyg3434 yeniklasor selam, benim evimin rengi marjinal gri, cok memnunun isterseniz bakabilirsiniz netten
Pelinakcn hifasmother bende filli boyanın andezit serisine bakıyorum da fotoğrafını atabilir misiniz acaba duvarın?
Smyye1B yeniklasor Hatırlamıyorum ama Yeni Beliz yada Beliz benim evimin duvarları siyah beyaz mutfağıma da çok yakışıyor lacivertt gold salonumada 😇
busrasel Marshall-Gelin Teli güzel ferah mavi alt tonlu bir gri. Evi de çok hoş gösteriyor, evime gelip kendi evini bu renge boyatan birçok tanıdığım oldu. Öyle beğeniliyor yani :)
sumelegi yeniklasor hepsini gri yapmanı önermem:/ bilmiyorm gr benım içimi boğuyor. Tabikide senin evin senin zevkin:) öneri istersen sadece salon duvarını. 1-2 tanesini açık gri tona önerrm
yeniklasor sumelegi aslında öyle düşünmüştük en başından ama evimiz baya baya parkeden mutfak dolabına çoğu eşya beyaz o yüzden boyayi renkli olsun istedik yoksa gozukmucek eve yaptığımız degisiklikler☺️
Gamzeates yeniklasor biz de bu pazar boya yapıcaz salonumun her yerini gri yapıcaz halım da bir gri var bayılıyorum o tona 😂 onun resmini çekip boyacıya göstericem koltuk takımım antrasit gri duvar daha açık gri olucak inşallah