yeniklasor sumelegi aslında öyle düşünmüştük en başından ama evimiz baya baya parkeden mutfak dolabına çoğu eşya beyaz o yüzden boyayi renkli olsun istedik yoksa gozukmucek eve yaptığımız degisiklikler☺️
sumelegi yeniklasor valla bence dediğim gibi. 1-2 duvara deneyin ondan snra karar verin:) bilmiyorm gri beni boğuyor. Şöyle daha renkli iç açıcı tonlar olsbilir:) eşyalarınıza göre. Turuncu, sarı, küf yeşili, lila, mor, fuşya, vs vs :)) bomba renkler
127383 yeniklasor andezit 25 boyat canim memnun kalirsin Nippon point silikonlu mat boya tercih et Silikonlu ipek daha parlak oluyor silikonlu mat da silikonlu ipek de silinebilir oluyor ama sen silikonlu mat tercih et🌸
Ceren12 Yeni boyadık marjinal griye herkes bayıldı ama evim baya güneş alıyor güneş almayan evde karanlık duruyor canım
Acemi_annee1 yeniklasor polisan masum gri tonu çok güzel eğer daha açık olsun derseniz dingin gri derim
Gulcanyavuz Marshall bohem gri. Çok hoş duruyor. Lakin gri rengi tam tutturmak istiyorsan altına komple beyaz boya. Yoksa mavimsi bir renk çıkıyor gride:)
sumelegi sumelegi şuan haylimdeki renkleri söyledm resmen bana sorsana evin duvarları ne renk diye😂 hepsi beyaz
Gamzenur124 yeniklasor gizemli gri diye bir renk var resmen aşık oldum çok hoş bir renk bir duvarım bu şekilde