yeniklasor Kızlar evimin bütün duvarlarını griye boyatıcam memnun kaldığınız yada sakın bunu boyatma dediğiniz gri tonları var mı ?
kuzucumoglum yeniklasor bende çok istyorum ama masum gri rengi güzel olur diye düşünüyorum eve ayrı bir hava katıyor
zeytinkiz yeniklasor Biizm 1 odamız gri ama artık herkesin her duvarı gri 🤮 Ben değiştirirsem bir daha farklı bişey yapıcam 😄🤭
Sahranr yeniklasor benimki gelin telli ne fazla koyu ne fazla açık hem gri gbi hem açık mavi gbi duruyor çok hoş tonu var gören çok beğeniyor en çok tercih edilen boyada bu yapma dedigim gri tonuda marjinal gri tavsiye etmem çok koyu evi kapatıyor
kuzucumoglum yeniklasor bide ona böyle çerçeve gibi duruyorya duvarda adını bilmiyorum onuda yaptırdın mi çok güzel olur
yeniklasor zeytinkiz Haklısınız valla ama benim yeni evimde herşeyim beyaz o yüzden grinin yakisicani düşünüyorum şuan ki evimde hiç gri yok sıkılmam o yüzden 😀
Sevilayozdemir yeniklasor evi griye boyatma fikri çık aklımdan 😂 gri çok güzel bir renk gerçekten umarım umdugun gibi olur yuvan ☺️
karakiz1 yeniklasor Polisan elegans mat gri yeni rüya kefilim tavsiye ederim gündüz acık mavi oluyor aksam gri
enbiannee yeniklasor ben kışın komple griye boyattim duvarları polisan neşe gri rengini kullandık cok memnunum ne açık ne koyu cok hos durdu 🤗 tavsiye ederim polisan neşe rengi griyi🌸
Mercan28 yeniklasor tüm evim gri çocuğun odasınıda gri yaptım en sevdiğim renk 😍 Çok açık gri ama çok tatlı istersen kristal kuvars rengin adı ben severek kullanıyorum sıkılmadan 😇
hifasmother Filli boya andezit 25 kodlu boyayı kullandım ben evimde. Evimin duvarları alçı duvar. O yüzden gri tonu çok güzel tuttu koyu karanlık durmadı.
Pelinakcn hifasmother bende filli boyanın andezit serisine bakıyorum da fotoğrafını atabilir misiniz acaba duvarın?