Gzdeee11 can_1anne 4+5 te kesemizi gördük 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı yani 6+5 olduğumuzda
Susu61 7 haftalık ama doktorum kalp atışını dinletmedi erkenden dinletmiyormus 10. haftadan sonra dinlettiriyormus. Kızımın kalp atışını 5. hafta da dinlemiştim
Kubrahmet92 Tgceetali_08 amin canım çok saol ☺️☺️ Evet biraz geç öğrenmişiz 🤭 ama daha iyi oldu bebişide gördüm şükür o stresi taşamadan geçdm 😂
Kubrahmet92 ecem0509 ben çok geç öğrendm cnm adet düzensizliğim vardı. 6+5 ile öğrendik betam 60553 dü. Hiç belirtim olmadı adet belirtileri dışında
Kubrahmet92 Sura857 evet cnm 6+5 de hem bebişi gördük hem kalp atışını duyduk ☺️ İnşallah sende görürsün biran önce 🤲
Defnedmr dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve keseyi gördük çok şükür ultrasonda 6 haftalık gözüküyordu ama benim adet tarihim 4 mayıs kızlar neden beş haftalık degıl de 6 haftalık merak ettim ☺️ Heyecandan doktora sormak aklıma gelmedi
tupbebekannesi522 Defnedmr merhaba karından ultrason mı gördünüz. Benimde 3 Mayıs ilk adetim. Dün göremedim kese.
hayallliiim Kubrahmet92 ya bende 2 gün önce kan verdim 52 bgun verdim 137 beta ama daha gitmedim doktora sonuçtan sonra kesin demi yaa🤣