Nurselnurcan 4+1 bu dönem gerçekten çok zor geçiyor. İnsan korkuyor bir sıkıntı var mı olacak mı vs. 🤷♀️
Sebolele Mylife580 daha önce bir düşüğüm var o zaman beta 4000ken gitmiştim doktor sadece ultrasonla baktı daha sonra rutin kanları istemişti bir sonraki sefere yaptırıp getirmem için
Gulsumakdgn Kubrahmet92 27 nisan adet tarihim normalde 6 haftalık ama yumurtlama geç olduğu için 5 haftalık dedi doktor uygulamada önden gidiyor onu düzeltebilsek keşke bilen var mı acaba
Gzdeee11 can_1anne 4+5 te kesemizi gördük 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı yani 6+5 olduğumuzda
matematikcianneee Seyhan35 çıkmadı daha canım e nabıza düşmedi 3 gibi sağlık ocağını aradım yarın çıkar dediler 😬
aysethem12 Meloilo aynen aynen kesinlikle görmek istiyor insan bisey oldu mu orda mi değil mi diye tedirgin oluyor insan
Zeynepp-K aysethem12 yok canm benmde cikmadi ama biraz gobegimin yaglandigini hissediyorum bide bazi zamanlar karnim oyle bi şişiyor ki sanki 6 7 aylik hamileyim 😂
Aslglyy Aysenur29 benimde son adetim 11 Mayıs 🙈 birkaç gün önce değerim 19 çıktı pazartesi tekrar gidicem siz ne zaman gidiceksiniz
Aysenur29 Aslglyy aaa şansa bakın aynı gün :)) ben nasip olursa 5. Haftada gitmeyi düşünüyorum keseyi görürüz diye