Gokce_21 Kubrahmet92 azönce öğrendim.çok mutluyum 🥳 beta hcg 21.91 cıktı.kaç haftalık oluyor bılen var mı?
Denizaslan1402 Mysngl Ben 12+4 üm 7.haftada başladı, hafta geçtikçe bulantı şiddeti arttı, çalışan insan olarak ekstra zor oluyor. Açıkçası çantanda torbalar bulundurmaya özen göstermelisin 😊
Mysngl Denizaslan1402 çok çok zor ilkinde de böyleydi şimdi de böyle oldu oğlum var bi de ev iş bi de çalışıyorum mahvoldum şimdiden 🤦♀️
Cansu_7997 Mylife580 bendede öyle oldu direk utrasyona bkatik canım guzuktu kese özele gittim tabiki devletli eski oluyor utrasyonu
Mylife580 Cansu_7997 ilk gittiğinde kaç haftalıkmışsın ben kan sonucu almaya gittiğimde de sormayı unuttum oda söylemedi
Ayseozcan72 h_s_1411 benimde son adet tarihim 28 nisan ve 26 mayısta kan vermiştim 63,68 çıkmıştı 30 mayısta verdim 350 çıkmıştı senle aynıyız galiba sonradan doktora gittin mi uygulamaya göre 6 haftalığım
h_s_1411 Ayseozcan72 Aynen uygulamaya göre bende 6 haftalığım ama en son 2 Haziran da kan verdim beta 178 çıkmıştı randevum 20 Haziran da kese gözükecek mı diye merak ediyorum sen benden önce gidersen bana haber verir misin
tupbebekannesi522 Merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı olsun. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🥰🤲🏻 Bende şuan 5+2 yim. Ama dün kese göremedim. Hcg 2500 çıktı dün. Sizce kese gözükmemesi normal mi? Doktor 10 gün sonda gel dedi.
Zeynepp-K tupbebekannesi522 Gayet normal canm o kisiden kisiye gore degisiyor mesela benm 4 haftalikken gozuktu ama arkadasimin 6 haftalikken gozuktu
Zeynepp-K aysethem12 yok canm benmde cikmadi ama biraz gobegimin yaglandigini hissediyorum bide bazi zamanlar karnim oyle bi şişiyor ki sanki 6 7 aylik hamileyim 😂
aysethem12 Zeynepp-K hahaha benim arkadaşım 13 14 haftalık onunda çıkmamış demekki normal böyle olması
tupbebekannesi522 Defnedmr merhaba karından ultrason mı gördünüz. Benimde 3 Mayıs ilk adetim. Dün göremedim kese.