elmaliiturtaa Hasarbusra kaç haftalıksın kuzum ilerleyen süreçte geçiyor merak etme🙏🏻 Allah yardımcın olsun🥰
Hasarbusra elmaliiturtaa 9 haftamız bitmek üzere benim 2.gebeligim bu bu daha beter geciyo çok kötüyüm ya baya kötü oluyorum midem boş hep sürekli yemek yemek istiyorum ama tiksiniyorum yiyemiyorum oyuzden insallh hemen geçer 😇
elmaliiturtaa elifuslu1002 biz alışmışız türk mutfağının kalabalık sofralarına şimdi kesmiyor hiç bişey😂
elifuslu1002 elmaliiturtaa valla benimde öyleydi ama evlenince insan kendi hazırlıyor ya bisey bulamıyor
elmaliiturtaa tugbadipi çalışınca geçiştiriyorsun gebeliğimden önce çalışırken bende hep öyleydim Allah yardımcın olsun🥰
beybito27 elmaliiturtaa haşlanmış yumurta peynir salata ve ceviz. Diyetisyen önerisi. Ekşi mayalı kepekli tam buğday ekmeği ile birlikte.
tezecikanne elmaliiturtaa aynen şimdiden diyorum zaten çocuk olunca bı kaşık olsa da yiceksin çocukta yemez sonra vitamin olarak eksik kalır onu da o zaman hallederiz diyor
Eloooo elmaliiturtaa Bugünki menüm. 2 çeri domates, 1 küçük salatalık. Beyaz peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost. Domates salatalık peynir zeytin yumurta her sabah yiyorum bazen yanına ekleme yapıyorum.
Babymomhappy Ay ben bugün doymuyorum ya 😂😂 sabah 9 da kalktım soğuk sandiviç yaptım yedim yattım uyudum sonra kalktım meyve tabağı yaptım yedim aradan yarım saat geçti makarna yaptım yedim daha yiyeli yarım saat oldu olmadı yine acıktım 😅😅
elmaliiturtaa Babymomhappy kııız bende yemek hayalleri kuruyorum sarımsaklı yoğurtlu makarna iyi gider şimdi😂😂