aychaa elmaliiturtaa Mavi yumurta vitamin ve protein açısından çok zenginmiş. Eşim bulmuş tavuğu. Arada bitane geliyo yiyorum😂
Ceycey22 elmaliiturtaa bugün mesela haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin peynir tatlı niyetine de muz ve fıstık ezmesi
Sare__ elmaliiturtaa ben seviyorum güne sıcak tatlı bir şeyle başlamak iyi geliyor. Başta tiksinmistim şimdi yiyorum. Yani a bir tane yumurta haşlayın doymuyorsaniz
Hasarbusra elmaliiturtaa ben hiç bişey yiyemiyorum.desem mutfak ve yemeklerden tiksindim.canimda bişey cekmiyo yaptığım yemegide yiyemiyorum asla
elmaliiturtaa Hasarbusra kaç haftalıksın kuzum ilerleyen süreçte geçiyor merak etme🙏🏻 Allah yardımcın olsun🥰
Hanzademerve elmaliiturtaa domates salatalık peynir yoğurt arada sırada kaşarlı tost Zeytinyağlı yumurta vs vs
elifuslu1002 elmaliiturtaa valla neredeyse her gün ya sucuklu yumurta ya da sade yumurta arda bir tost bugün tost yicem yok anam kahvaltı çok dar öğünlü
elmaliiturtaa elifuslu1002 biz alışmışız türk mutfağının kalabalık sofralarına şimdi kesmiyor hiç bişey😂
tugbadipi elmaliiturtaa iş yerinde yapıyorum ben aşırı sağlıksız kahvaltı yapıyorum yaaa açma zeytin falan yiyorum her gün
elmaliiturtaa tugbadipi çalışınca geçiştiriyorsun gebeliğimden önce çalışırken bende hep öyleydim Allah yardımcın olsun🥰
gamonur Bende genelde domates salatalık roka tere haşlanmış yumurta beyaz peynir kaşar peyniri zeytin süt arada da patates kızartma
elmaliiturtaa ZMG65 ben ankaralıyım eniştem erzurumlu küflü ve otlu peynire bulaştırdı bizi bizde bayılıyoruz😂
Egemen22 elmaliiturtaa karpuzzzzz😅😅😅 yogurt salatalik tuzsuz peynir yumurta boyle geciyo gunlerim artik,😅
elmaliiturtaa Melisakrtl zamanla geçiyor ama bende öyleydim hala yiyemediğim şeyler var ama yemek yemeye başladım çok şükür darısı size inşallah🥰
Kaleboynutuba elmaliiturtaa cidden öyle ki eşim polis memur olduğu halde biz böyleysek diyorum hep düşük gelirli insanlar gerçekten ne yiyo çok merak ediyorum
elmaliiturtaa tezecikanne benim eşimde yemiyor sebze asla biberlide yemez yeşillikte yemez o kadar iyi anlıyorum ki o yüzden ona hep tavuk et yanına pilav makarna kendime kadarda sebze pişiriyorum artık alıştım çocuk olunca mecbur yemek zorunda kalacak ama 🙃🙃
tezecikanne elmaliiturtaa aynen şimdiden diyorum zaten çocuk olunca bı kaşık olsa da yiceksin çocukta yemez sonra vitamin olarak eksik kalır onu da o zaman hallederiz diyor