qlshozlkr elmaliiturtaa İnşallah canım sağol sana da 😂 Aklıma geldikçe de çiğ badem ve ceviz yiyorum.
elmaliiturtaa qlshozlkr benim ara öğün gibi süt ceviz fındık çiğ badem😂 süte zaten ayrı bayılırım kaç öğün içiyorum bilmem😂
qlshozlkr elmaliiturtaa Oo süper 😍 ben sütü zor içiyorum artık sıkıldım ama kakao karıştırıyorum içmek için 🤣
elmaliiturtaa ZMG65 ben ankaralıyım eniştem erzurumlu küflü ve otlu peynire bulaştırdı bizi bizde bayılıyoruz😂
Ada_ada 1 yumurta, avakado üstüne bal, ceviz ve badem:) dut kurusu, beyaz ve kaşar peynir, zeytin,tere, fesleğen, dere otu,domates, yeşil biber ve kapya biber. Tahıllı ekmek,sadece 1 bardak açık çay(oysa ki demli çayı ne çok severim:)
gamzebngaa_dmr elmaliiturtaa valla kimin omleti bilmiyorum ama yediğim tek şey diyebilirim ilk aylarda özellikle mide bulantısı yaşadığım dönemde yediğim tek şeydi hala devam ederim ki normalde de yerim yani 😂
Melisakrtl elmaliiturtaa ben her ogun kahvalti yiyorum yemeklerden tiksindigim’icin hic sulu yemek yiyemiyorum bol kasar peynirli tost sut ve sut urunleri ceviz arada bir kabak cekirdegi maydonoz daha varda aklima gelmiyo
elmaliiturtaa Melisakrtl zamanla geçiyor ama bende öyleydim hala yiyemediğim şeyler var ama yemek yemeye başladım çok şükür darısı size inşallah🥰
Kaleboynutuba elmaliiturtaa kız bana siyaset yaptıracan haa aöız aaaçç dolapta bişey yok kii yumurta yok yoğurt yok salatalık domates yok salam sucuk kaşar peynir bal tereyağı hiç birisi yokkii olsa on numara kahvaltı hazırlarım milföyden mis gibi börekler yaparım ama sadece az bişey zeytin biraz reçel acda helva var açııııımmmm eeeyy Erdoğan açııımmm aç göremiyorum diyo🗣️🗣️🗣️ aslında ciddende görmedi yani yalan değil de🤔kız bizim ay sonu geldi gene ondan evde hiç biley yok BİR milyarlık aylık alış veriş bizi bekliyo 2kişiye şu an sadece 20 tl vaaarr
ikizekiz elmaliiturtaa Şekerim olduğu için hep aynı 😅 2 yumurta bol yeşillik kahvaltılık, bu kadar, en azından düşünme derdi yok😅
tezecikanne elmaliiturtaa eşim fazla yemek seçiyor ben secmem asla herşeyi sever yerim kendime yapsam sorun yok sorun eşimle basliyor patlıcan kabak havuç bezelye pişmiş biber karnabahar ıspanak gibi hiçbir sebze yemeğini yemiyor işyeri her hafta kuru fasulye nohut vs cikariyor diye onları da yapmamı istemiyor durum böyle olunca işkence oluyor
elmaliiturtaa tezecikanne benim eşimde yemiyor sebze asla biberlide yemez yeşillikte yemez o kadar iyi anlıyorum ki o yüzden ona hep tavuk et yanına pilav makarna kendime kadarda sebze pişiriyorum artık alıştım çocuk olunca mecbur yemek zorunda kalacak ama 🙃🙃