Bet-53 elmaliiturtaa kaşar peyniri , süzme peynir , ezine peynir domates , salatalık, zeytin ,tereyağ ,reçel , Bunlar hep var yanına da ya peynirli tost ya Menemen ya börek bir şey omlet çeşidi😂
Elizzannesi aychaa başlarda 2 3 defa yedim tatsız tuzsuz bisey zaten midem bulaniyirdu o zaman sonra yiyemedim
aychaa Elizzannesi Avokadoyu tabakta çatalla ez peynir zeytinyağı karabiber tuz biraz limon ekle ekmeğe sürüp sürüp yiyorum öyle çok lezzetli oluyor
elmaliiturtaa Sare__ yulaf lapasına ne katarsam katayım doyurmuyo hamile kalmadan önce diyetisyene gidiyordum şey demişti ekmekle ye isterse😒😒😂
Sare__ elmaliiturtaa ben seviyorum güne sıcak tatlı bir şeyle başlamak iyi geliyor. Başta tiksinmistim şimdi yiyorum. Yani a bir tane yumurta haşlayın doymuyorsaniz
elmaliiturtaa Honeyballl çok zor bi süreç Allah yardımcın olsun bence de tez vakitte bi konuşup yazdır benim hayatımı kurtarmıştı evi barkı terketmiştim ev midemi bulandırıyo diye o derece 🤷🏻♀️
aychaa elmaliiturtaa Mavi yumurta vitamin ve protein açısından çok zenginmiş. Eşim bulmuş tavuğu. Arada bitane geliyo yiyorum😂
elmaliiturtaa Burcu0707 ya doktorum toksoplazma olmayım diye yasakladı hayvanlarlada içli dışlıymışsın riske girme dedi korktum biraz :(
gamzebngaa_dmr elmaliiturtaa valla kimin omleti bilmiyorum ama yediğim tek şey diyebilirim ilk aylarda özellikle mide bulantısı yaşadığım dönemde yediğim tek şeydi hala devam ederim ki normalde de yerim yani 😂
tezecikanne elmaliiturtaa eşim fazla yemek seçiyor ben secmem asla herşeyi sever yerim kendime yapsam sorun yok sorun eşimle basliyor patlıcan kabak havuç bezelye pişmiş biber karnabahar ıspanak gibi hiçbir sebze yemeğini yemiyor işyeri her hafta kuru fasulye nohut vs cikariyor diye onları da yapmamı istemiyor durum böyle olunca işkence oluyor
qlshozlkr elmaliiturtaa Haşlanmış yumurtadan sıkıldığım iiçin bi gün yumurta kırıyorum bi gün avokado yiyorum bi gün kaşarlı tost yapıyorum,tabi yanında olmazsa olmaz domates salatalık 😀