edis22 elmaliiturtaa her gun rutin olarak, haslama yumurta, peynir, ceviz, zeytin, kasar, recel veya bal, arada salatalik domates, acik cay
Honeyballl elmaliiturtaa vermedi doktor herhangi bir şey böyle devam ederse arayıp sorcam vallaha sabahlar olsun istemiyorum
elmaliiturtaa Honeyballl çok zor bi süreç Allah yardımcın olsun bence de tez vakitte bi konuşup yazdır benim hayatımı kurtarmıştı evi barkı terketmiştim ev midemi bulandırıyo diye o derece 🤷🏻♀️
aychaa Bu ara menemenlik açıyorum sürekli azıcık pişirip yumurta kırıyorum kaşar eritiyorum üstünede canım çekti yine 😂 Mavi yumurta yiyorum duydunuz mu hiç?
Verasmommm elmaliiturtaa zor oluyor ama belli bir düzene oturuyor sabah öğle akşam yemeği o yüzden harika bazrn dışarıdan poğaça simit de alıyoruz güzel oluyor
Nil2736 elmaliiturtaa helal olsun canm nolcak. Sağa baksam yemek sola baksam yemek. Burda konuşulmş nolcak. Sabrediyorum. Doğurayım bi. Doğumdan çıktığım an bi ayvalık tostu yada kumru üstüne tablet çikolata ve çikolatalı kurabiye üstünede cips yicem 😂
elmaliiturtaa Burcu0707 ya doktorum toksoplazma olmayım diye yasakladı hayvanlarlada içli dışlıymışsın riske girme dedi korktum biraz :(
gamzebngaa_dmr elmaliiturtaa her sabah patatesi küp küp doğrayıp kızartıyorum içine iki tane yumurta ekliyorum yanına domates salatalık peynir bal mutlaka her sabah yerim
tezecikanne elmaliiturtaa her sabah mutlaka peynir zeytin kaşar domates salatalık maydonoz dereotu yiyorum bı gun tavada yumurta bı gün haslanmis bı gün menemen bı gün patates kızartması gibi yanına canımın cektigini hazırlıyorum ben kahvaltı yapmayı çok severim her seferinde özenle hazırlarım ama aynı şeyi akşam yemeği için söyleyemeyeceğim bazen işkence gibi oluyor 😂
Mrv135 elmaliiturtaa Yani ısıl işlem görmemiş fermente sucuk alıyoruz mecbur kalınca. Onun dışında kasap sucuk yaptırmıştık geçen sefer. İyice pişirip yiyiyorum. Bu şekilde güvenilir olunca yiyiyorum ama marketten aldığım sucuk fermente de olsa çok yememeye çalışıyorum. Dışarda da şarküteri ürünü olan bir şey yemiyorum.
_BSE_ elmaliiturtaa her sabah yumurta 🤦🏻♀️ öğ geldi ama şeklini değiştirmeye çalışıyorum yiyorum yine de 😅
Elizzannesi aychaa başlarda 2 3 defa yedim tatsız tuzsuz bisey zaten midem bulaniyirdu o zaman sonra yiyemedim