omerinannesiii eylul27 biraz da kilo takıntım var hamilelikte canım ne isterse yedim hiç kısmadım ama şimdi zaten gaz yapar diye doğru düzgün birşey yiyemiyorum 😁 gözünüz korkmasın yine karnım doyuyor şükür ☺️
bluees1207 Acemianneee08 tamamen tuzsuz tüketmem zor ama çok fazla tuzlu yemiyorum aslında ama yinede dikkat ederim su konusunda da benim problemim o ben su içemiyorum gebelik öncesi hatta haftada 1 bardak falan ancak içebiliyordum o derece ciddi su içememe durumum var son zamanlarda susama hissim oluşmaya başladı artık günde 1-1,5 litre su tüketiyorum ama bu seferde ciddi böbrek ağrısı yaşıyorum benim durumum biraz garip malesef ki 😞
Acemianneee08 bluees1207 bebek için olunca mecbur kalıyosn kuzum tuzsuz şekersiz. Suyu 2-2.5 litreye çıkarmaya çalış canım mesela saat başı bir bardak iç. 10-22 ye kadar içsen o yeter sana
Guncem Haftadayim 6 kilo aldım. 4 ünü gebelik şekerim olduğunu öğrenmeden önce 21. Haftaya kadar almıştım. Son 10 hafta yediklerime dikkat edince sadece 2 kilo almışım.
qlshozlkr Efulii Evet normal,doktorum normal diyo,ondan iyi bilicek haliniz yok heralde 😂 Allah’a şükür çatlağım yada ödemim de yok,tuz fazla tüketmiyorum ve günde 2,5 lt su içiyorum.
Efulii qlshozlkr niye saldırdınız anlamadm 😅 sizin doktorunuzun normali o demek ki 🤷♀️ bu arada ben cok kilo aldm catlagım olustu vs degil bu yüzden yazmadm yani. Bende 20. Haftadaym 3 kilo aldm
star3star Tugcaduman ayy inşallah bende sizin gibi olurum.ikizlere hamileyim 24. haftamda kontrolüm vardu +10 olmuşum😞27. haftamda kontrolüm var inşallah 1 kilo felan almısımdır