Efulii qlshozlkr niye saldırdınız anlamadm 😅 sizin doktorunuzun normali o demek ki 🤷♀️ bu arada ben cok kilo aldm catlagım olustu vs degil bu yüzden yazmadm yani. Bende 20. Haftadaym 3 kilo aldm
bdemircioglu 24+5 10 kilo almışım. 63 kiloyla hamile kaldım. Boyum olduğu için ve kilo eşit dağıldığı için iyi duruyorum şimdilik 😅 doktor 15 kiloya kadar alabilirsin demişti.
Acemianneee08 bluees1207 bebek için olunca mecbur kalıyosn kuzum tuzsuz şekersiz. Suyu 2-2.5 litreye çıkarmaya çalış canım mesela saat başı bir bardak iç. 10-22 ye kadar içsen o yeter sana
bluees1207 Acemianneee08 keşke içebilsem işte o olmuyor malesef ki 😞 1-1,5 litre ile resmen renal kolik ağrı yaşıyorum taş düşürüyorum sanarak hastanelik oldum kaç kere meğer böbreklerim fazla sıvıyı tölere edemiyormuş ve şişiyormuş
I-da 20+1 deyim ve çok şişman başladım boy 160 kilo 68 ken hamile kaldım cooook korkuyorum ne yapmam lazım çok almamak için
Nazli1652 @Babymomhappy 66 kilo ile başladım şuan 78im boyum 175 ☺️ Hani 12 kilo aldım ama aynaya baktığımda hiç almadım ya aynıyım diyorum çok değişik hiç almadım gibi 😅🤣
Babymomhappy Nazli1652 bende 72 ile kaldım 84 oldum bende 170 im kalçalarım hep vardı bana da almışım gibi gelmiyor çevremde hep için geniş galiba diyor 😅 son 2-3 haftadır göbüşüm tam belli olmaya başladı 😂
Deryak52 Nurcanyks ewet ilk çok kilo aldım ama doktorlar herkes ödem şiş diyor ama öyle cidden bakalım lohusadan sonra belli olur 🤔