• 5 haftalık hamileyim ve dünden beri aglıyorum

Eşimle cok kotu tartıstık dunden berı ne yemek yedım ve aglıyorum sureklı sizce bebege bısey olma ihtimali varmı veya da oda hısseder mi daha cok kucuk ama

Hayır kendini üzme , henüz hiç bişey hissetmez sen rahat ol Allah onun en büyük koruyucusu .

[bilinmeyen] tesekkur ederim evet oyle yapıcam artık degısık psıkolojı ıcerısındeyım hamılelıkten sanırım

Eses evet dunden beri bazen dedımkı keske düşse ama sonra pişman oldum

Uzmeye degmez kendini sonradan bebegin gelisiminde problem cikar oyuzden onceligin bebegin olsun lutfen bos seyler icin kndini yipratma bebegin icin guclu ol..

Birşey hissetmez şuan ama annesinin bu kadar üzgün olduğunu bilse oda çok üzülürdü.. Eşleri takmayın konuşsun konuşsun dursunlar şuan çok daha önemli bir işiniz var can yeşeriyor içinizde 🙂 yüzünüzü yıkayın bebeğiniz için güçlü durun💪🏻

Esraalmawla maalesef düşüncesiz ve anlayışsız erkekler tatlım. Hiiç takmayacaksın hatta hiç tartışmayacaksın. En büyük zarar bebeğe üzüntü o artan tansiyon. Asla bu yavruya o düşüncesiz için yapılmaz bunlar. Değmez.

Benimkide biraz önce ailesiyle yeteri kadar görüşmüyorum ve onun istediği kadar sempatik değilim diye(haftada bir bazen iki görüşüyoruz ama bir de gündüzleri de görüşmem gerekiyormuş 🙂🙂 ) kavga etti benimle. Hiç düşünmeden kavga edebiliyor benimle. onun suratındaki o kararlılığı ve onun hayatındaki öncelikleri görünce daha da sıkıca sarılıyorum bebeğime daha da bencilleşiyorum. Sadece bebeğimi ve kendimi düşünüyorum 🙂🙂tabii insanın gözü yaşarmıyor değil ama artkk biraz kanıksamak lazım. Keşke anlayışlı kocalardan biri olsaydı ama maalesef. Hanımlar sizde anlayışlı kocalarınızın ellerini ayaklarını öpün yani. Bak bunlarda var 🤣🤣🤣

Esraalmawla hamilelik döneminde oluyor kadınlar sinirli erkekler de alttan alması lazım durumu izah et bence elimde olmadan sinirleniyorum diye bebeğiniz icin dikkat edin hic bisey icin değmez bebeğinizi kaybetmek en kotu sey inanın ben Bi kere kaybettim simdi hamileyim
          Birsey olcak diye aklımız cikiyor yanı hic Bi şeyi kafaya takma

FufuAaa yani kese de tek gorule biliyo mu sasirdim cunku doktor dedi ki ikiz olsa iki kese okur dedi demek ki her doktor bilmiyo 😂😂

• Fufu bunu yanıtladı.
          • Fufu bunu beğendi.

Fufu ozur dilerim nasil oldu anlamafim ama baska gruba yazarken size geldi yanlis anlamayin lutfen silemiyorumda geri gulucuklu falan oldu ama 😞

5 yıl sonra