Eymirinannesi ya geçmiş olsun erken düştüğü tam kurumadığı için oluyor işte bnde anlam veremiyorum biz mi düşürdük yanlışlıkla kendisi mi bilmiyorum düşünüp duruyorum

Melek2654 aynen doğumda yapılmış aşı kartında yazıyor gerekli olursa tekrar yapılıyormuş geçer inşallah

Eymirinannesi Ben yıkamayı düşünmüyordum doktor yıka deyince yıkadım pişmanım keşke düşünce yıkasaydım ıslanıyor yumuşuyor erken düşmeye sebep bence inşallah sizin de geçsin rabbim büyük

yasemin333 benimde aynı sizinki gibimya 4.gün düştğ böle kanlımkaldo yavrum k vitaminide vurulmuştu inşallah geçer nolcak böle bilmem 15 gün oldu bi iyilşemedi

Damlahtp acaba erken düştüğü için mi öyle oluyor içi tam iyileşmeden düşünce kanama olabiliyor diye okudum biyerde

Damlahtp doktora gidecekmişsin galiba canım ne diyecek bakalım buraya yazabilir misin ona göre bizde gidelim.

Kızlar benim kızımda 14 günlük 7 günlükken göbeği kanamaya başladı doktora götürdüm göbeğini yaktı bidha kanama devam etti cumrtesi götürdüm bidha yaktım bide k vitamini iğnesi yapti halada az da olsa kanama var cuma bidha goturucem bakalım bu sefer napicak bende naocagimi şaşırdım

Melek2654 dün banyo yaptırırken temizlenmişti içinde donan kan bugün kanama olmamış başka inşallah devam etmez.

Melek2654 merhaba canım gittik hatta daha ancak bakabildim buraya bizim doktor bişey yapma zamanla kurur dedi kanarsa sulanırsa haberim olsun dedi nitrat olmazmış bizim göbeğe artık iyileşme aşamasına geçmiş ama kanama akıntı olursa haberleşelim dedi bu kadar canım

Damlahtp bizde kanama devam ediyor ya sizin adınıza sevindim inşallah bizim de geçer ama enfeksiyon var falan dedi cerrah

Melek2654 anladım canım çok geçmiş olsun bizim enfeksiyon yok sanırım çökmüş oraya yara doktor geçer dedi bekliyorum arada kanıyor🤷🏼‍♀️