Alyadua1009 Tusami bende adet oncesi hassasiyetim gögüsümün yanları ağrır uçları ağrımaz hiç bilmiyorum artık bekleyelim bakalım
haticenurrr 1Merveylmaz ben bir doktoru izledim o günlük iliski öneriyor sperm kalitesine bir etkisi olmaz dedi sadece sayıda azalma oluyormus sanırım
haticenurrr bata 10 gün kaldı 5 gün kala test yapsam diyorum🙈 gecen ay yumurtlamam erken oldugu icin reglde erken geldi o yüzden test falan bile yapamamıstım😂hiç strese girememistim simdi yumurtlamayı kesin bilince ister istemez strese giriyorum sanırım
Alyadua1009 haticenurrr benimde bata 10 gün kaldı 😊 inşallah ikimizde buraya pozitif sonuçlarımızı atabiliriz🙏🏻
haticenurrr Alyadua1009 ay insallah ya hep beraber burada sevinelim istiyorum birinin bile negatif olsa yine beraber üzülücez🥲
Tusami haticenurrr erken öğrenmek stresten başka bir şey değil, başıma geldiği için söylüyorum, sen bilirsin tabi
haticenurrr Tusami bir söz vardır ya en kötü sonuc bile belirsizlikten iyidir diye 😂😂 ben öyle biriyim galiba😂
Tusami haticenurrr 😄bende öyle biriyim, hatta etrafımda sabırsız diye bilinirim , 7 gün öncesinden test yapardım.. ama yaşadıklarım bana tersini yapmam gerektiğini öğretti, inşallah senin buna gerek kalmadan bebişin gelir
aynenkezoaynen Haftaya bugün regl oluyorum 7 gün var çok sabırsızım ama içimde hiçte ümit yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. İnsan hisseder sanki bu ay hiç o yok içimde diğer aylar hep olmuştu.😞
Tusami aynenkezoaynen canım diğer aylar olmuş o his ama hsmile değilmişsin, yani çok takılma, beklemediğin anda gelir inşallah
haticenurrr aynenkezoaynen al benden de o kadar 🙈gecen ay belirtileriyle beraber hamileyim gibiydi suan tık yok, bence umutlanmak istemiyoruz o yüzden sanırım