Bfduam Tusami ins bu ay olur topiktaş ya:) Var mı farklı belirti? Benim bu ay sağda yunurta ama solda sancı var ilginç, orda vardi ama cok küçük demişti Dr.
Tusami aynenkezoaynen canım diğer aylar olmuş o his ama hsmile değilmişsin, yani çok takılma, beklemediğin anda gelir inşallah
haticenurrr aynenkezoaynen al benden de o kadar 🙈gecen ay belirtileriyle beraber hamileyim gibiydi suan tık yok, bence umutlanmak istemiyoruz o yüzden sanırım
aynenkezoaynen haticenurrr gerçi belirti olsada hamile olmadık ki😂 şimdi belirti yok diye üzülüyoruz🙄
Tusami Bfduam 8 inde çatlama oldu daha ne belirtisi kız 😄 benim galiba sağ tüp tıkalı olabilir çünkü yumurtlama zamanı hep solda hissediyorum, bu ay olmazsa zaten rahim filminde anlaşılır
Mehtapkz Tusami Hsg cekildm hamile kalmayi birazdaha kolaylastirir yardimci olur dedi bunun yaninda gynopol iciyorum canm yumurtanin catlamasina yardimci olr dedi sanirim
haticenurrr Alyadua1009 ara ara oluyor canım bugunde bir uyku tuttu daha yeni uyandım, birde bende asla sivilce cıkmaz ayda yılda bir cıksa oda regl sonrası cıkar, suan pms de degil ama 3 sivilcem cıktı🥲🥲 baskada dikkat ceken bir sey yok bende
haticenurrr kızlar bugün erken uyandım biraz telefonda oyalanıp sıkılınca kalkıp temizlik yapayım dedim eşimde sese uyandı biraz bir şeyler saydı bana normalde takılır öyle her zaman güler geceriz karsılıklı ama bu sefer ben ağlamaya basladım adamda sasırdı ne oldugunu anlamadı😂 dünde göz muayenesine gittim göz tansiyonumu bir türlü ölçtüremedim hemsire sabırla denedi 4-5 kez sonra ağlamaya basladım hemsirede çok sasırdı ben senin iyiligin icin diyorum gibi bir seyler söyledi bende damladan dolayı gözüm yanıyor o yüzden aglıyorum diye kıvırdım 😂😂 yaa bu anlamsız ağlamaları yasayan var mı?? birde ovülasyon testinde pik gördüğümden beri çok heyecanlı ve mutluydum ama 2 gündür intihar etmek ister gibi bir bunalım var moralim düsük vs
Tusami haticenurrr duygusal dalgalanmalar olabilir, ama intihar nedir cnm ya , sen bebek isteyen içinde belki de yeni hayat yeşerten bir kadınsın, valla duymamış olalım ☺️
Tusami Bay pik olmuş canım, yarın yine bak yarın da böyle olabilir, yada silikleşme olursa çatlama olmuş demektir, siz bu günden başlayın çalışmalara👍