Fithatunnn Burcu0707 ya cok sordum ama bnm testimdeki koyuluk c ile aynı koyulukta görünüyor dha koyu olmasımı gerekıyor yoksa aynı koyuluktada işe yarıomu
1Merveylmaz Burcu0707 Dün ve bugün ilişki oldu yarında Çatlamayı görürsem ilişki planlıyorum eşimin sperm sonuçları normalin fazlası çıktı sperm sorunu yok diye 3 gün üst üste ilişki olsa sıkıntı olmaz galiba
haticenurrr 1Merveylmaz ben bir doktoru izledim o günlük iliski öneriyor sperm kalitesine bir etkisi olmaz dedi sadece sayıda azalma oluyormus sanırım
1Merveylmaz Fithatunnn Benim testte sıkıntı yok zaten pik oldu arkadaş için dedim ben 😊 onun test için bilemedim dedim
Alyadua1009 @aynenkezoaynen Tusami kızlar gögüs ucu hassasiyetiniz var mı ? haticenurrr @Tusami @aynenkezoaynen
Tusami Alyadua1009 dün çok vardı, kasık ağrım da vardı. Ama çok normal çünkü dün çatlama gördüm, onun ağrılarıydı. Bu gün göğüs hassasiyeti biraz daha sürdü.
Alyadua1009 Tusami aa bende cok fazla ya uç kısmına dokunamıyorum 😒😒 benimde dün ve ondam onceki güm baya sancım vardı çatlamadan dolayı ama azaldı biraz aynenkezoaynen
Tusami Alyadua1009 adet öncesi hassasiyeti işte, bende dokunamıyordum dün, bu gün biraz daha azalmıştı. Şimdi bekleme zamanı..,
aynenkezoaynen Alyadua1009 çatlamaya yakın kasık ağrısı olmuştu ilk kez. Sağ göğsüme bastırınca biraz acıyor ama benim adet zamanım yaklaşınca hep oluyor diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum😞
Alyadua1009 Tusami bende adet oncesi hassasiyetim gögüsümün yanları ağrır uçları ağrımaz hiç bilmiyorum artık bekleyelim bakalım