Devlet Hastanesi'nde doğum yapmışlar bakabilir mi?
Allah düşürmesin ama devlette mi asla.. maddi gücü olan özelde yapsın mis gibi
Nur123aa 40.haftaydı sanırım bu gece gelirsin 1 cm açılman var dediler ne sancım geldi ne bi şey ben de gitmedim 43 haftaya girdik nişanım geldi öyle gittim normal olmadı baya bi uğraştılar kalp atışları yavaşlamaya başlayınca strese giriyormuş ve kaka yapıyormuş bebekler 32 saat sancı ın üstüne sezaryen oldum
Nur123aa benim öyle bakıyor kasıklarrin olduğu yerlere bide orta tarafa doğru baya aşağıdan bakıyor yani bana elle muayene yapamaz eşi aşağıda demişti o yüzden ultrason ile de bakabiliyor açıklığa kuzum. Bende bu durumu yaşayınca öğrendim ultrason ile de bakildigini
cansualisa özel devlet kalmadı artık bunun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demek daha doğru olur ☺️ bizim burda tam teşekküllü özel hastane var ablam orda doğum yaptı dikişleri mikrop kaptı o kadar da para verdiler iyi dikilmemis dava falan açılmıştı kimi devlet hastaneleri var özellerden daha güzel şans işi bu biraz canım
Nur123aa devlette cok sıkıntı ya doğum yapmak ben 40 hafta olacam hala bekletiyorlar o yüzden özele de muayene gidiyorum çocuğumun sağlığı icin
Nur123aa yani evet ama devlette çoğu doktor stajyer bu zaten korkutuyor
Nur123aa 41.haftada yatısım yapıldı benım 😇