cansualisa Ezonusss 1. Kılolardannn hemen kurtuldum 8 ah da 28 kilo verdim ama bunda ne olcaz acaba😀😀
Ezonusss cansualisa ooo verirsin o zaman ya bide ikinci hamilelikler daha bilinçli olduğu için fazla kilo alımı genelde olmuyormuş 🙃
Ezonusss yaasemin heh sen bensin 😄😄😄 olsun veriliyormuş doğumdan sonra dikkat edeceğiz ben dikkat etmedim bilerek etsem belki almazdım ödem problemim de çok benim 🥵
yaasemin Ezonusss valla bende bilerek yedim bebeğime can olsun kilo umrumda değil verilir her şekilde 😊 inşallah emegimizin karşılığını alırız bebislerimizi kucagimiza alırız 😍😂
Puddingin Ezonusss son 11 gun zaten cok buyuk bir fark olacağıni sanmam🤣 ama cok isterdim kilo almak. Hamile gibi değilim. Kilo almadim. Ilk dogumda be 1e kilo almistim. Bunda daha cok yedigim halde 10 almadım. Ikizler bu arada🤍🤍
Lujoso 28+2 9 kg aldım ne olacak sonum😁🥲 normalde de hep yiyen ve kilo almayan zayıf bir insandım 53 kg hamile kaldım. Bir daha 53 kg yi görebilecek miyim acaba çok üzülüyorum bir yandan da🥹
Ezonusss Lujoso inan bende çok üzülüyorum kendime ama veririz Ya birdaha bu kadar rahat yiyemeyeceğimizi düşün 😬 doğumdan sonra Allah’ın izniyle vereceğiz 👌🏼
Tazeanne0134 Ezonusss valla canım o kadar dikkat etmeme rağmen 16 kilo mu 18 kilo mu ne aldım doğum yapalı bugün 15 oldu ve 13 kilosu gitti bile o yüzden hiç kafanıza takmayın
Ezonusss Tazeanne0134 ayyy çok iyi içimi rahatlattın valla 😍 hadi inşallah bizlerde öyle oluruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mavisperi Ezonusss başlıgi görünce bir an moralim düzeldi çok kilo aldın sandim yeav ben şuan 19. Hafta içerisindeyim 74 ile hamile kaldım şuan 83 olmuşum boyum 1.70 çok abartılı durmuyor ama doktorum yavaşla dedi 🥲🤧ben napiyim
Ezonusss Mavisperi boyun uzun olduğu halde öyle dediyse ben neeeee edeyim 😄😄😄 ya 19 dan sonra ben vi anda 3 kilo aldım 😩
Ezonusss Puddingin demek ki bünyenle alakalı hep bebeğini besledin belki de olsun üzülme gerçekten güzel bir şey aslında
Lujoso Ezonusss ay inşallah gerçekten allah bebeklerimize sağlık versin tabi en önemlisi bu ama kiloyu da insan ister istemez takıyor🥲
Tazeanne0134 Ezonusss inşallah canım kız bide yaz ya terliyorsun vs ya bide emzirme derken gidiyor işte yemek de pek yemek canım istemiyor bol bol da su içince hepsi gitti neredeyse
Hande123- Cekinom diyetisyene gidebilirsiniz,ben de yuksek kiloyle hamile kaldim 84 kiloydum,suan 20 haftalik hamileyim 81e dustum.Her hafta diyetisyene gidip tartiya cikicam dusuncesi istahimin acilmasina izin vermiyor
Se19 Hande123- ayyy bu mesaj beni nasıl motive etti anlatamammm, çok kısa ne yiyip ne içtiğinizi paylaşır msnz? Sanırım ben de gidicem diyetisyene
Kebelekim Ezonusss 75′le hamile kaldım şuan 77 yim 🤗 az yada çok kilo almak önemli değil bebekte bizde sağlıklı olalım yeter 🥰 ama fazla yemenin bebeğe bir faydası yok kızçeler az bogazimiza sahip çıkmamız gerek kendi ruh halimiz için 😂