Sinemakty ayy burdaki yorumları okuyunca çok şaşırdım gerçekten 🙏 hep kulaktan doğma bilgilerle hareket edilmiş, keşke gidip sorma ve görme gereegi kendilerinde bulsalar 🤢 Niye kesip yırtıp atsınlar Allah için ?
Benim maddi açıdan hiçbir sıkıntım yok Allah a şükürler olsun hem özel hem eğitim araştırma hastanesinde takipliyim, gebelik şekerim çıktı son 1 ayım kaldı insülin başlattilar dahiliye dr, endokrin Dr, perinatoloji dr ve kendi kadın doğum doktorum o kadar ilgililer ki anlatamam keşke diyorum ilk günden eğitim araştırma hastanesinde muane olsaydım ve öyle devam etseydi 🤲🏻 neyse ki pek fazla bı seyim kalmadi özelde ben bu kadar görmedim herşey para tuzağı, amnisure testi var bu hafta 2 defa yaptılar özelde fiyatı sadece 500 TL🤢 Allah’tan günah yani.. 🙏 Araştıran soran yolumu çok şükür bulan bı insanım, özelde doğuma vereceğim o parayla bebeğime Allah’ın izniyle birikimin temelini atacağım 🤲🏻 Tabii herkesin görüşüne saygım var, ilk başlarda bende özel hastane vs diye tutturmuştum, şükür herşey görüldüğü anlatıldığı gibi değil🙏