• Doğum
  • Özelde doğum fiyatları

moom222 normalde ne kadar acaba sezeryan ben 4 yıl önce yaptım doğum doktorum gitti o yüzden gitmiyorum

cansualisa cnm belediye çalışanlarına indtm var sezeyan normalde 3800 Muş bn orda öyle ogrendim

cansualisa arkdasim geçen sene yaptı nitmal doğum 2500 du o 2200 GB br niktar ödedi normal doğum da

Bekleyenler Ali sunay cnm akşam doktoru çok ilgili biri saolsjn benm gb pinpirikli bir hastayı sabrla muayene ediyor rahatlatıyor çok da güler yüzlü

moom222 hangi doktordan memnunsunuz peki medilife da bende iyi bir doktor arayisindayim

Suliya yaa canım benim rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bende ilk başladığım zaman 3 bindi 5500 ile doğum yaptım bizde zorlandık ama ne yapalım mecburiyet 😩

moom222 He normalde 3800 vallahi bedava öğrendim Ali bey 175 TL normalde muane

Bebisim1 cnm ben başından beri Ali hocaya gidiyorum cokda memnunum her sorudgum.soruya cvp veriyor kyle iki dakika etmiyor muayene iki türlü görüntüde gösteriyor bebeği goremdim dededgmzde bile uğraşıyor ogysrmek için ve korkutmuyor hastayı çok güler yüzlü anlayışlı güler yüzüyle heryery cvp veriyor birde normal doğum olsun diye elinden geleni yapıyor bilgilendiriyor insanı nelere dikkat etmem gerek neler yapmam gerek hepsini söylüyor ben geçen ay en yoğun olduğu dönemde gittim akşam ramdevuga ve okdar yorgundu ki ama bizimle çok güzel ilgilendo bebegms uyuyordu uyandırmak için elinden geleni yaptı bz görelim diye ama bizim oğlan uyanmadı

cansualisa evet cnm bn iki aydır 135 veriyorum ilk gittigmde 125 di 135 oldu 155 oldu 175 olmuş fusun 3800 sezeryan normal 2500

Ben devlette yaptım hiçde yırtmıyorlar tek odada kaldım çok ilgililerdi..asıl özelde uğraşmamak için sezeryana alıp kesip atıyorlar kimi duysam hep sezeryan oluyor ..o an Doğum esnasında gelişen şeyle alakalı kesi atılıp atılmamak ..bu kadar fazla paralar vermekte bu devirde biraz gereksiz 🌸

Suliya 2 ay önce 2.400 e doğum yaptım

Askiletotomsu kötü olmuş ama bence o parayı hak etmiyor eski bi hastane😔 ben galene geçtim orasi da 7 bin bugün konuştum bu sene zam geleceğini sanmıyorum dediler bakalım ne olcak

Minigebe ben doğumdan çıkınca ki odayı çok beğendiğim için devam edeceğim
                Bide iş yerimizin anlasmali olduğu bı kurum
                700 lira indirimimiz var 🤷
                Doktora da bayilmiyorum da

Suliya Edirne’de 4500 maalesef heryerde uçmuş fiyatlar