Cekikveannesii Merviiss değerleriniz nasıl bilmiyorum ama benimki sınırdaydı dahiliye doktoru herşeyden az az ye hamilesin illa yiyeceksin ama ölçülü ye dedi günde tek öğün meyve yiyeceksiniz ama dediğim gibi benim değerlerim sınırdaydı hafif dikkat ederek şekerimi düşürdüm her gün makina ile ölçtüm aç tok
Merviiss Acemianneee08 siz aclik sekerini sabah aç içilmesi gereken ilaçlardan önce mi bakıyorsunuz sonra mi acaba ..
Cekikveannesii Merviiss özellikle meyve belirtmedi hamilesiniz eğer şekeriniz çok çok yüksek değilse kendinizi kısıtlamayın dilediğinizden sadece dengeli yiyin bugün sadece bir porsiyon karpuz gibi onu da öğünler arası tüketeceksiniz yani yemek sonrası hemen yemeyin yemekten 2 saat sonra yiyin 2 saat sonra farklı bise yiyin acıkıyorsanız arkadaşım meyveden sonra tarcınlı süt içiyormus dengeliyormuş şekeri ben denemedim araştrıp deneyin isterseniz
Cekikveannesii Merviiss aç 105 tokluk 1 saat 193 2 saat 130 diyet yaptım değerlerim baya düştü şimdi doktor doğuma kdr diyet yapacaksın dedi açlık 70lerde tokluk 120lerde seyrediyor tokluk 140 a çıkmayacak
FHKK Devaaaa 8 saat aç olmak gerekmiyor mu Böyle bişey demedi canım doktorum bana, yemekten hemen önce ölüyorum karnım açken
FHKK Merviiss Diyet listem var ona uyuyorum canım beyaz ekmek, tatlı, patates, şeker, paketli ürünler vb şeyler yemiyorum
FHKK Devaaaa O yüzden mi benimde düşük değil acaba yemek yedikten 8 saat sonra mı açlık ölçülmeli ona göre sabah öyle yapıcam canım
Devaaaa FHKK yani doktorlar öyle demisti hatta ben şeker olcturmeye gittiğimde 8 saat aç olmadığım için bakmamislardi
FHKK Devaaaa Diyabet hemşiresi bile bahsetmedi canım ama ben bi deneyim bunu 8 saat sonunda ölçüm yapıyım. Teşekkür ederim 🙏🏻
Elvanguzel Merviiss bendede çıktı 10 gündür diyetteyim diyetisyene gitmenizi veya Google dan gebelere uygun diyet listesi alabilirsiniz 3 öğün 3 ara öğün olması gerekiyor ben muz yiyorum bir sıkıntı yok abartmadan 2 3 günde bir ara öğünumde yoğurtla birlikte yiyorum
Merviiss Elvanguzel ben diyetisyene gittim muz yasak dedi üstün çizmiş yemicen diye bana da ekmek çok vermiş her öğünde 2.3 dilim diyor 2.3 dilim yediğimde fırlıyor yani seker yemiyorum o yüzden 3kmek bi kahvaltıda yiyorum
xoozlem Merviiss herseyden cok az tadina bakarak yerseniz abartmadan dengede kaliyor benmde sinirda meyve yiyorum abartmadan devamli kontrolde oluyorm zTen o sekilde hic sorun olmadi 36 haftaligz.
Merviiss xoozlem muz yiyor musunuz :) mesela arada kaçamak vs. Normal doğum mu gözüküyor şuan maşallah
Acemianneee08 Merviiss benim sabah aç içilmesi gereken ilacım yok şuan canım ama ilaçtan önce ölçerseniz daha iyi olur tabi ki