SimayeceninAnnesi Arkadaşlar böyle bir post arıyordum nolur yorumumu görüp cevap verin yarın yuklemem var bu akşam 21.00 den ıtıbaren aç kalmamı soyledı doktor ama su içebiliyormuyum yanı susuz yapamam acaba su damı içmemem gerekıyorrrr
mrcmrc1903 Merviiss bir hafta diyet yaptım baktım düştü biraz saldım yine dikkat ediyorum ama tatlı yiyorum meyve falan dayanamıyorum
Merviiss mrcmrc1903 bende dayanamıyorum valla napim arada olur ya Allah yardım eder arada yemeylr bir sey olmaz bence millet kilolarca baklava yiyor bir şey oldigu yok. Benim canım 1 haftadır şu yeşil baklavalar varya ondan çekiyor öyle böyle değil rüyama giriyor 2 kez rüyamda gördüm psk bozuldu ne yapcam bilmiyorum rüyalarıma giriyor tatlilar
Merviiss SimayeceninAnnesi niye 9dan sonra dedi ki 8 saat aclik yeterli oluyor ben 12 ye kadar yemiştim hahahaah
mrcmrc1903 Merviiss o kadar da değil bence haftada bir dilim baklavadan bir şey olacağını düşünmüyorum psikolojik olarak sıkmayın bu kadar kendinizi🐥
SimayeceninAnnesi Merviiss ay anlamadım kı nette de arastırdım 8 saatlık aclık yazıyor hatta bazen tok bıle yapıyolarmıs farketmıyomus anlamadım ben bu işi ama varya zaten aç kalamıyorum bı tabak yemek yedım 🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣 sanırım 11 e kdr fln yatana kdr azcık azcık yıycem cnkı dayanamıyorum
FHKK Merviiss 35. Haftadayız benim de açlık şekerim yüksek çıkmıştı şimdi ölçüm yapıyorum dün de insüline başladık canım.. Malesef dikkat etmezsen insülin bile başlanır. Benim sonuçlarım çok yüksek değil dikkat ediyorum etmezsek daha kötü
Devaaaa Merviiss bende senin gibiyim aşırı tatlı sevem biriyim ama yaklaşık 5 haftadır tatlı yemiyorum
gulkhrmn Sena_liya bende diyetle ilerliyorum kilo veriliyo evet ama yeni diyette oldugum için bebege zatarı olur mu sizin bi sıkıntı olmusmuydu bu korkutuyo beni
Sena_liya gulkhrmn yok canm Bi sıkıntı olmadı asıl sıkıntı kontrol altında olmamak bugün bebekleri işitme testine götürdüm araştırma hastanesine sevk etti duyma düşük çıkmış 😔 hamileyken şekerin varmiydi diye sordu… Inşeallah bir hastalığı yoktur yavrumun duacı olun
FHKK Devaaaa 8 saat aç olmak gerekmiyor mu Böyle bişey demedi canım doktorum bana, yemekten hemen önce ölüyorum karnım açken
FHKK Merviiss Diyet listem var ona uyuyorum canım beyaz ekmek, tatlı, patates, şeker, paketli ürünler vb şeyler yemiyorum