• Öneri
  • 1no bebek bezi ne kadar süre kullanılabiliyor

nil_ufer 36+4 de doğdu ama gelişimi 3 hafta geriden geliyordu 33 hafta ile uyumluydu yani.1950 gr. doğdu.🙈Teşekkür ederim, size de güzel doğumlar diliyorum 🥰🧿

nil_ufer bebeğinizin kilosu nedir 2 numara bezler 3-6 kilo arasında oluyor eğer buna yakınsa 2 alın

Extreme34 yeter ki sağlıklı olsunlar da kilo doğduktan sonra da alıyorlar annesi. 😇 Olsun yine de kilosu çok da az değil maşallah haftası geriden gelmesine rağmen 🧿🧿 2 hafta ileri yada geri olması normal bir durummuş bildiğim kadarıyla.

mom1111 36. Haftamda 2500 görünüyordu ultrasonda ama doğduğunda kaç kilo olur bilmiyorum 🙂 ultrasonda illa yanılma payı olabiliyor. Benim ilk kızım 3200 görünüyordu 2900 doğmuştu.

nil_ufer canım bence 1 yada 2 paket daha 40lı dan al 1 numara
          Sonra 2 numaraya geç
          Çünkü günde 7- 8 kere bez değiştiriyorlar 1 paket 40 lı bez 5 gün gider zaten çabuk büyüyorlar 1 numaralar küçük geliyor sonra

mom1111 aynen canım ben de şimdilik 3 paket yeterli olur diye düşünmüştüm. Bebeğin kilo durumuna göre 2 no ya geçiş yaparim

lunam kız nasıl bir ay 150 tane ya 36 günlüğüz 6. Paketin yarısındayız 70li

nil_ufer 40ımız yeni çıktı 3 kiloyu bulduk ama düşünsene yeni doğan bebek o kiloda normalde🤭🤭minnacik bisey bu ya 🧿❤aynen sağlıklı olsunlar da canım 💞🤲🧿

Sumiire o da normal. Günde ortalama 10 tane kullanmışsın. Biz 5-6 kullanıyoruz günlük. Çünkü kızım kakasını her gün yapmıyor, ancak 4-5 günde bir yapıyor.

@nil_ufer biz de 1 paket aldık sadece.Zaten doğduktan sonra nasipse kaç numara daha uygun olacaksa bebeğin kilosuna göre alırız şimdiden çok alıp boşa gitmektense ☺️

Bebeğm kaç kilo doğar bilmiyorm ama şmdiden aldım dursun diye molfix 1numara 200lü aldm 2 numarayıda 200lü aldım 3 numarayo şmdiden alsammı diye düşünüyorm kararsz kaldım 🙄

nil_ufer 3850 doğan oğluma bi kutu almıştım 168 tane vardı içinde hepsini bitirdim sonlara doğru biraz iz yapmaya başlamıştı ama (baby turco).

lunam benimki her gaz cıkarışında az bişey kaçırıyo mecbur alıyorum yoksa hemen kızarıyo üst üste 5 6 tane aldığım bile oluyo bir saat içinde tuvalet iletişimini deniyorum artık hem doğaya hem cebimize zarar

Limonzeytin al all en uzun onu kullanıyorlar zaten. Ben aldım baya çünkü her hafta zam geliyor. Alerji vs olursa dolaptan satarım dedim.

Sumiire aynen mecbur alınıyor öyle olunca. Çalışmaya başlamiycak olsam ben de tuvalet iletişimi ya da ybb isterdim ama çalışmaya başlayınca annem ya da kv bakacak, onlar da illa ki benim gösterdiğim ilgiyi gösteremeyecek. O yüzden mecnur beze devam.

Sumiire iyi barii 😅 kız ve yaz bebeği zaten sık sık degistiririz diye düşündüm. Bol bol yapalım babamızın paralarına 😂😂

lunam kaç aylıkken başlamayı düşünüyorsunuz yaşında başlarsanız o zaman kolay olur aslında ama

Babymomhappy iyi yapmışsın hemen kızarıyo popişleri mecbur sık sık almak gerekiyo yapmayı bırak kuruttu babasının cebini 😂😂