• Öneri
  • 1no bebek bezi ne kadar süre kullanılabiliyor

Yesim ben de sleppy aldım canım. Ondan gayet memnun kalmıştım ilk kızımda. Hem onu fiyatı diğerlerine göre biraz daha makul. Bez fiyatlari da almış başını gidiyo 😩

Ay ben abartmışım galiba 42 li paketlerden 10 tane aldım 420 tane 🙄😅😅

nil_ufer baby turco ya bak canım bende ona geçtim sleepy den daha uygun

nil_ufer valla canım bana arkadaşlar 150 160 adet 1 no olsun elinde sonra 2 no al dediler bende şu an 80 tane aldım bıraktım günde 8 kere alt değiştiriyormuşsun 10 gün gider 1 numara sonra da 2 ye geçerim diye düşündüm ama bilemedim 🤔😊

nil_ufer baby turcoyıda baya övüyolar kuzum ben baby turco ile başlıcam yani iyi olmazsa en azından sonrasında sleepy molfix deneye deneye gitmeyi düşünüyorum fiyat performansına göre düşükten yükseğe doğru gitmek mantıklı geliyor😂😂

nil_ufer 36+4 de doğdu ama gelişimi 3 hafta geriden geliyordu 33 hafta ile uyumluydu yani.1950 gr. doğdu.🙈Teşekkür ederim, size de güzel doğumlar diliyorum 🥰🧿

nil_ufer bebeğinizin kilosu nedir 2 numara bezler 3-6 kilo arasında oluyor eğer buna yakınsa 2 alın

Extreme34 yeter ki sağlıklı olsunlar da kilo doğduktan sonra da alıyorlar annesi. 😇 Olsun yine de kilosu çok da az değil maşallah haftası geriden gelmesine rağmen 🧿🧿 2 hafta ileri yada geri olması normal bir durummuş bildiğim kadarıyla.

mom1111 36. Haftamda 2500 görünüyordu ultrasonda ama doğduğunda kaç kilo olur bilmiyorum 🙂 ultrasonda illa yanılma payı olabiliyor. Benim ilk kızım 3200 görünüyordu 2900 doğmuştu.

nil_ufer canım bence 1 yada 2 paket daha 40lı dan al 1 numara
                Sonra 2 numaraya geç
                Çünkü günde 7- 8 kere bez değiştiriyorlar 1 paket 40 lı bez 5 gün gider zaten çabuk büyüyorlar 1 numaralar küçük geliyor sonra

mom1111 aynen canım ben de şimdilik 3 paket yeterli olur diye düşünmüştüm. Bebeğin kilo durumuna göre 2 no ya geçiş yaparim

lunam kız nasıl bir ay 150 tane ya 36 günlüğüz 6. Paketin yarısındayız 70li

nil_ufer 40ımız yeni çıktı 3 kiloyu bulduk ama düşünsene yeni doğan bebek o kiloda normalde🤭🤭minnacik bisey bu ya 🧿❤aynen sağlıklı olsunlar da canım 💞🤲🧿

Sumiire o da normal. Günde ortalama 10 tane kullanmışsın. Biz 5-6 kullanıyoruz günlük. Çünkü kızım kakasını her gün yapmıyor, ancak 4-5 günde bir yapıyor.

@nil_ufer biz de 1 paket aldık sadece.Zaten doğduktan sonra nasipse kaç numara daha uygun olacaksa bebeğin kilosuna göre alırız şimdiden çok alıp boşa gitmektense ☺️