• Öneri
  • 1no bebek bezi ne kadar süre kullanılabiliyor

Selam güzel anneler. Doğuma az kaldı Allah’ın izni ile 36+3. Serklajli bir anne adayı olarak bu haftayı görebilmek bile benim için paha biçilemez 🥰 Bebek bezi bir paket aldım. İçinde 40 adet var. Kaç paket daha almalıyım sizce 2 noya gecmeden önce

nil_ufer çok alma bence en küçük paket alabilirsin çünkü bebeğiniz erkekde eğer çiş yaptıkça önde birikiyor ve taşıyor o yüzden 40 günden sonra hemen 2 numara geçmek daha rahat oluyor taşma yapmıyor 🌸

nil_ufer hangi marka acaba mesela sleepy 1 numara stok yaptım küçük geldi bebetoma sızma yaptı hep 2 numara geçtim bir ay olmadan stoğu da ucuza sattım 😂

nil_ufer bebeğin kilosuna, kullandığınız bezin kalıbına göre değişir. Bazı bezlerin 1 numaraları küçük oluyor. Benim kızım ufak doğdu mesela, 1 numarayı 1 ay kadar kullandık. Sanırım 150-160 tane kullanmışızdır.

nil_ufer günde 6-8 bez değiştireceğinizi düşünürsek ve yaklaşık 1ay 2noya geçmeyeceğinizi varsayarak. 1 no 40adet 1paket bez 1hafta yetmez. Yani en az 3paket alabilirsiniz. Tabi bebek kilosu düşüklüğü ve bez markasıda etkiliyor

nil_ufer bebeğinin kilosuna göre direk 2 numara ilede başlayanilirsin kuzum yeğenim 3900 doğdu 1 paket (100) lü 1 numara kullandı direk iki numaradanda başlasak olurmuş arkadaşımın bebişi 3600 doğdu hiç 1 numara almadı direk 2 numaradan başladı ama zatıf bi bebiş olursa biraz alabilirsin 1 numara

Extreme34 kaç haftalık doğdu acaba bebeğiniz. Benim de nerdeyse 20 gündür kanala yerleşmiş diyor. En azından bı 37 haftayı olsun bitiribilsek diyorum. Rabbim sağlıkla büyütmek nasıl etsin sizlere de 🥰

Benim 2. Hamileliğim ama 7.5 sene aradan sonra insan ilk kez doğum yapacak gibi hissediyor böyle küçük ayrıntıları hatırlayamıyorum 🙈 ilk kızım 2900 doğmuştu. Bu kaç kilo doğar bilmiyorum. Ben yine dediğiniz gibi çok fazla bı stok yapmayayım da. 2 3 paket yeterli gibi görünüyor şu an sanırım

Yesim ben de sleppy aldım canım. Ondan gayet memnun kalmıştım ilk kızımda. Hem onu fiyatı diğerlerine göre biraz daha makul. Bez fiyatlari da almış başını gidiyo 😩

Ay ben abartmışım galiba 42 li paketlerden 10 tane aldım 420 tane 🙄😅😅

nil_ufer baby turco ya bak canım bende ona geçtim sleepy den daha uygun

nil_ufer valla canım bana arkadaşlar 150 160 adet 1 no olsun elinde sonra 2 no al dediler bende şu an 80 tane aldım bıraktım günde 8 kere alt değiştiriyormuşsun 10 gün gider 1 numara sonra da 2 ye geçerim diye düşündüm ama bilemedim 🤔😊

nil_ufer baby turcoyıda baya övüyolar kuzum ben baby turco ile başlıcam yani iyi olmazsa en azından sonrasında sleepy molfix deneye deneye gitmeyi düşünüyorum fiyat performansına göre düşükten yükseğe doğru gitmek mantıklı geliyor😂😂

nil_ufer 36+4 de doğdu ama gelişimi 3 hafta geriden geliyordu 33 hafta ile uyumluydu yani.1950 gr. doğdu.🙈Teşekkür ederim, size de güzel doğumlar diliyorum 🥰🧿