Selam güzel anneler. Doğuma az kaldı Allah’ın izni ile 36+3. Serklajli bir anne adayı olarak bu haftayı görebilmek bile benim için paha biçilemez 🥰 Bebek bezi bir paket aldım. İçinde 40 adet var. Kaç paket daha almalıyım sizce 2 noya gecmeden önce
1no bebek bezi ne kadar süre kullanılabiliyor
nil_ufer bebeğinin kilosuna göre direk 2 numara ilede başlayanilirsin kuzum yeğenim 3900 doğdu 1 paket (100) lü 1 numara kullandı direk iki numaradanda başlasak olurmuş arkadaşımın bebişi 3600 doğdu hiç 1 numara almadı direk 2 numaradan başladı ama zatıf bi bebiş olursa biraz alabilirsin 1 numara
Benim 2. Hamileliğim ama 7.5 sene aradan sonra insan ilk kez doğum yapacak gibi hissediyor böyle küçük ayrıntıları hatırlayamıyorum 🙈 ilk kızım 2900 doğmuştu. Bu kaç kilo doğar bilmiyorum. Ben yine dediğiniz gibi çok fazla bı stok yapmayayım da. 2 3 paket yeterli gibi görünüyor şu an sanırım
nil_ufer 1 numaralar kücük oluyormus cok bende bir paket aldım sadece. Gerisini 2 numaradan devam edeceğim 😀
Ay ben abartmışım galiba 42 li paketlerden 10 tane aldım 420 tane 🙄😅😅
nil_ufer valla canım bana arkadaşlar 150 160 adet 1 no olsun elinde sonra 2 no al dediler bende şu an 80 tane aldım bıraktım günde 8 kere alt değiştiriyormuşsun 10 gün gider 1 numara sonra da 2 ye geçerim diye düşündüm ama bilemedim 🤔😊
nil_ufer baby turcoyıda baya övüyolar kuzum ben baby turco ile başlıcam yani iyi olmazsa en azından sonrasında sleepy molfix deneye deneye gitmeyi düşünüyorum fiyat performansına göre düşükten yükseğe doğru gitmek mantıklı geliyor😂😂
yigitinannesiiiii ben ilk kızımda sleppy kullandım diye bunda da öyle başlayayım dedim. Ama olaki pişik falan olursa onu da denerim. 🙂