zamaneannesi80 Aslaninannesi01 evet kontrolleri bile iple çekiyorum şuan 🙈 zaman duruyor mesela son bi hafta var dayanamıyorum🤣 detaylı usg yaptırdınız mı acaba kime gittiniz yaptırdıysanız
Aslaninannesi01 zamaneannesi80 yptrdım da çok ta detaylı değildi bence ama dedikleri gibi hiçbir sıkıntısı yoktu Park hastanesinde radyolog vardı o yapmıştı ismini unuttum zaten gtti diye duydum
Baharsss DefneninLiya yasak ama doktora ve merkeze göre değişiyo… ben 2 embriyo transferi oldum yasak olduğu için verilen kağıda 1 embriyo transfer edildi yazıyo 24 yaşındayım ilk denemem
Baharsss mommiracle korkma canım bende çok korkuyodum titreyerek oturdum o masaya ama anestezinin etkisiyle hiç bişey duymuyosun görmüyosun damaryoluyla veriyolar gözlerinin kapandığını bile hatırlamıyosun bi uyandım odaya getirmişler hemşire başımda yanağımı sıkıyo uyanmam için 😂😂😂
mommiracle Baharsss ya beni aradılar şimdi rahim dinlendirme falan diyorlar yumurta toplamadan vazgeçsem? Sizce ?
zamaneannesi80 Aslaninannesi01 ben normalde de park hastanesine gidiyorum Ferhat Çetin e kendisi de tüp bebek uzmanı olduğu için. Bana detaylı da başka doktorun bakmasını istiyorum ikinci bir göz olarak dedi de
Aslaninannesi01 zamaneannesi80 bnde 34.haftadan sonra Ferhat hocaya gttim doğumu da onda yaptm imkanın varsa Adana’ya git derim ben sonradan pişman oldum
zamaneannesi80 Aslaninannesi01 memnun kalmadınız mı Ferhat hocadan acaba. Adana bizi çok masrafa sokar ev kira asgari ücretle anca bu kadar oluyor malum benzine her gün zam geliyor 😒
Aslaninannesi01 zamaneannesi80 sezeryan oldum o konuda Ferhat hocadan memnunm ama hastane konusunda hiç memnun kalmadım hemşireler çok ilgisizdi
Aslaninannesi01 zamaneannesi80 Ferhat hocanın ultrason cihazı çok iyi bir sıkıntı görmüyorsa bir sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle detaylı ultrason yapan kim varms Osmaniye’de şuan
zamaneannesi80 Aslaninannesi01 aynen zaten bende araştırdım tüp bebekte yaptığı için cihazının iyi olacağını tahmin ettim öyle de oldu. İbni sina da yapılıyormuş bakalım sorucam oraya şuan 16. Haftaya girecez
Uneremine sessizizleyici ben 24 yaşındayım. Iki embriyo transferi oldum canım yasak vs diye bisey hic duymadim.
a_burcu_bur ozlemannem benimki tazeydi. Üçüncü gün embriyosu. 7 tane toplanmıştı, 5i döllendi, 4ü kaliteliydi. 2 tane kondu, 1i tuttu, şimdi sekiz aylık dünyada oğlum 🤲🏻🥰
Limonzeytin DefneninLiya 35 yaş ve üzeri olmak lazım 2 embriyo için kanun böyleymş. He bide ciddi sağlık sorununz varsa bu spermlerde olur rahım ymrtalıklarda olur o zaman koyuyolar. Yoksa tek embrıyo koyuyolar.
mommiracle Baharsss yok dha farklı gittigim yerle problem yasadım düzelttiler şimdi doktorumun bilgisi olmadan farklı bilgi vermişler karıstırmıslar o sebeple vazgeçicektim bu gittigim yerden
Baharsss Ezgi1990 canım ben gonal f iğne kullandım ve onunda hepsi bitti zaten hem iğne boşa gitmesin hem paran diye her ultrasona girdikçe bi tane bi tane aldırıyolardı