zamaneannesi80 Aslaninannesi01 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻 Bülent haydardedeoğlu Adana’da
Aslaninannesi01 zamaneannesi80 biliyorum o doktoru çok araştırmştm sonra Erhan hocaya karar vermiştim
ozlemannem a_burcu_bur masallah, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 Ben de çok memnunum doktorumdan. Bu süreçte ünlü hastanelerden ziyade, iyi bir doktor araştırmak en önemli olanı. Bana dondurulmuş embriyo önerildi, sizin süreciniz nasıl olmuştu?
a_burcu_bur ozlemannem benimki tazeydi. Üçüncü gün embriyosu. 7 tane toplanmıştı, 5i döllendi, 4ü kaliteliydi. 2 tane kondu, 1i tuttu, şimdi sekiz aylık dünyada oğlum 🤲🏻🥰
DefneninLiya 280322- ben de özel de başladım cnm doktordan doktora değişiyor demek ki prensip sahibi kuralcı doktorlar tek koyuyorlardır
DefneninLiya Aslaninannesi01 sen de nasıl ilerledi cnm süreç.İgne vurulmaya yeni başladım 4gun sonra çağırdı.Sonra ne yapıyor.Sonucun pozitif mıydı ilk deneme de 🤗
Aslaninannesi01 DefneninLiya beni 1 hafta sonra çağırmışlardi zaten o günde yumurtalar istenen büyüklüğe gelmişti o gece çatlatma iğnesi ypmstm 36 saat dolmadan da yumurta toplandı 3. Gün embriyosu transfer edildi sonra 10 gün sonra test yptrdım toplam 23 günde pozitif sonuc aldım cok şükür 10 aylık oğlum var benim sürecim çok hızlıydı
mommiracle Aslaninannesi01 yarın yumurta toplamam var korkuyorum açıkcası bilmiyorum anestezi olcak ama yinede ne biliyim 🥹😅
Aslaninannesi01 DefneninLiya Osmaniye’de Park hastanesinde Ferhat çetin var onda yptm 34.haftaya kadar da yeni hayatta Erçin hocaya gtmstm
Aslaninannesi01 mommiracle korkmayın hiçbirsey hatrlamyrsnuz sona doğru uyanmstm sonrası yine yok en son odada buldum kendimi sadece biraz sancı oluyor ağrı kesici yaptılar odaya geldikten sonra
Baharsss mommiracle korkma canım bende çok korkuyodum titreyerek oturdum o masaya ama anestezinin etkisiyle hiç bişey duymuyosun görmüyosun damaryoluyla veriyolar gözlerinin kapandığını bile hatırlamıyosun bi uyandım odaya getirmişler hemşire başımda yanağımı sıkıyo uyanmam için 😂😂😂
Aslaninannesi01 zamaneannesi80 ben Adana’daki bütün doktorları arastrmıstım en son tavsiye üzerine başkente gttim iyiki de gitmişim
zamaneannesi80 Aslaninannesi01 sonuç olarak olumlu sonuçla döndük önemli olan bu 🤭🤲🏻 Kadirli de mi devam ediyorsunuz rutin kontrole
Aslaninannesi01 zamaneannesi80 sağlıkla kucağına al inşallah yaşarken zaman geçmiyor gibi ama sonra dönüp bakınca ne çabuk geçmiş diyorsun
zamaneannesi80 Aslaninannesi01 evet kontrolleri bile iple çekiyorum şuan 🙈 zaman duruyor mesela son bi hafta var dayanamıyorum🤣 detaylı usg yaptırdınız mı acaba kime gittiniz yaptırdıysanız
Behiye89 DefneninLiya belli bir yaş üstünde olmanız gerekiyor. Ve ilk denemede her zaman tek embriyo transferi yapılıyor. İkiz gebeliklerin bir çoğu anne rahminde bölünmeden kaynaklı oluşuyor 😊