Cinarveannesi Ezgi1990 merhaba öncelikle dediğiniz ilacı bilmiyorum ben öyle bir ilaç kullanmadım belki adı farklıydı bide ben tüm kalan ilaçları sağlık ocağına verdim.
ozlemannem Ezgi1990 merhaba, o igneyi hic kullanmadım. Bana gonal-f ve catlatma ignesi vermisti sadece onlar da yeterli dozdu hic kalmadi elimde ilac.
Smk Ezgi1990 2 kutu kullandım ben canım o yumurta erken catlamasın diye kullanılıyor oda catlatma ignenden iki gün once falan baslıyosun zaten
mommiracle Ezgi1990 o isimli olanı vermedi bana geri kalan ilaçlarımın hepsini de kullanacağım doz kadar verdi ayarladı eczane her şey bitti ❣️ İnşaAllah bulursun canım🙏🏻
Baharsss Ezgi1990 canım ben gonal f iğne kullandım ve onunda hepsi bitti zaten hem iğne boşa gitmesin hem paran diye her ultrasona girdikçe bi tane bi tane aldırıyolardı
zamaneannesi80 Aslaninannesi01 bu 17. Haftada kontrole gideceğim o zaman tekrar Ferhat hocaya soracam nerde yaptırayım diye ona göre hemen randevu alıcam
mirage333 DefneninLiya türkiyede yasal sınirlama var bununla ilgili. 35 yaş altında iseniz ilk 2 denemede 1 embriyo, 3 ve üzeri denemede 2 embriyo transfer ediliyor. Eger 35 yaş uzeriyseniz direk ilk denemede 2 embriyo ile baslanabiliyor.
Eminedilanim DefneninLiya benim ilk denememde 2 emriyo transfer edildi tütmadi 2 adet sonrasi gittim 1 emriyom kalmıştı onu transfer oldu tuttu 8 haftalik hamileyim çok şükür