Sehrbnon12 Vicibici 😂😂 yaa canım benimki ikizler ya ondan neden cıkmıyor dedim sırt üstü uzanınca biraz göbeğim yok oluyor ya ondan neden oluyor acaba dedim
Sehrbnon12 badeninannesiii bu arada çatlak demişken benim yanlarımda çizgiler olusmus onlarda çatlaklara mı baglı acaba hıı
Rabia-22 Sehrbnon12 çatlak olmaması ıcn karnını hep nemli tut🦋♥️ Nemlendirici kremler yağlar aldm ben.oncekınde hındıstan cevzıı yağı sürdm hep catlagm sadece bacaklarımda var.oda bellı bıle olmuyo
Rabia-22 Sehrbnon12 normal ama buuuu sen çok takıyorsun ılk oldugu ıcn boyle olabılır ama rahat ol yaa.herkes senın kadar şanslı değil ikiz anası😆🦋🙈
NM_mom 16 haftalığız benim de daha göbeğim çıkmadı benimle aynı hafta da olup 5-6 aylık gibi göbeği olan var çıkmaması daha iyi benim için az çatlar belki😂
Sehrbnon12 NM_mom kız haklısın da korkuyorum bazen bisey mi oldu vs ikizler bide neden buyumemis falan diyorum kendi kendime
Sehrbnon12 Rabia-22 kız valla ben cok cabaladım 19 yasında olmama ragmen gitmediğim doktor kalmadı 3 yılda ve rabbim ikiz nasip etti çok şükür ama yinede cok endişeleniyorum yaa
Nskyhn Sehrbnon12 kız belli olmuş tabi ben 6 aya giriyorum benim göbeğim böyle :) senin ikiz bı de daha çok büyüyecekler 😍
Sedaerbil Sehrbnon12 😂bnde sizin gibiydim neden karnım cıkmıyo ilk oglumda karnım vardı diyip durdum sabah yatarken kalkamayınca karnımda dolayı eşim de bana gülüyo karnım yok cıkmadı diyip dert ediyordun smdi yatakdan kalkamıyorsun dedi🤣🤣 35.haftadayım catlaklarım cogaldı 🥹
Sedaerbil Sehrbnon12 bn hiç kullanmadım ama kullananlar var tabiki tercih meselesi.bnm ilk oglumdada vardı son aylarımda cıktı smdi bunlarda da yogun bi şeklde oldu😕
Sehrbnon12 Eliffervam canım ben adet günümde 800 cıktı 6 gün sonra doktora gittim keseler göründü sadece
Eliffervam Sehrbnon12 gittim tek kese canım doktor değere bakma dedi daha yuksekler gördüm tek kese dedi