Sehrbnon12 Kızlar ben suan 12+2 günlük ikizlerime hamileyim ve karnım hafiften de olsa cıkmıs bu arada 1.76 boyunda ve 65 kilodayım kilolu da değilim acaba daha mı belirgin olması lazım yani sizin ne zaman cıktı karnınız kızlar?
Nskyhn Sehrbnon12 kız dur daha çok erken ama ikiz tabi bir an da büyüyecek onlar 😏 6.ayima girdim dün arkadasim senin göbeğin ne kadar küçük dedi. Bence yapı ile alakalı iç karın genişse hemen çıkmıyor darsa hemen çıkıyor
Vicibici Sehrbnon12 17+2 🥲 çok çok az belirgin hatta görenler hamile olduğumu anlamıyor 😂 bence normal canım genelde 20den sonra çıkıyor sanırım göbüşler
Vicibici Sehrbnon12 aaaa daha ne olsun maşallah kızz ☺️ Erken bile çıkmış bence benimki hani wcye giremezsin bağırsakların şişer öyle duruyor 😂
Nskyhn Sehrbnon12 kız belli olmuş tabi ben 6 aya giriyorum benim göbeğim böyle :) senin ikiz bı de daha çok büyüyecekler 😍
Sehrbnon12 Duy_gu ne bilim canım sürekli kafama takılıyor ikizler yani neden cıkmamıs falan diye yani :(
Rabia-22 Sehrbnon12 ooo kimler burdaymış😂🦋🧚🏻♀️ Benımde boyum 1.70 kılom 55 karnım 12.haftada aynı senınkı gibiydi ufak cıkmıştı.suan gorsen 6 aylık gibi ama 4 buck aylık😂
hulya_6363 Sehrbnon12 ben 6.ayimdayim ve gören hamile demez yani çok dar giyinince hafif göbek var sadece 1.hemilelikte pek çıkmıyor 2.gebelikte hemen çıkıyor deniliyor .
Rabia-22 hulya_6363 benım 2. Ama ılkıyle aynı zamanda 12. Haftamda boyle mınık cıktı.2. Gebelıkle alakalı değilde iç karın dış karınla alakalı.iç karnı buyukse dışardan pek bellı etmez.
Eliffervam Beta hcg değerin kaçtı canım ikiz gebelikte Bende hamileyim 9t5 betam 13560 ama ilk kontrolde tek gözüktü senin hemen mi göründü ikizler
Sehrbnon12 Eliffervam canım ben adet günümde 800 cıktı 6 gün sonra doktora gittim keseler göründü sadece
Rabia-22 Sehrbnon12 takma beyaa demekki iç karnın buyuk. 🙈 ki zaten ıkız oldugu ıcn cok buyuyecek.suan erken.
Sehrbnon12 Vicibici 😂😂 yaa canım benimki ikizler ya ondan neden cıkmıyor dedim sırt üstü uzanınca biraz göbeğim yok oluyor ya ondan neden oluyor acaba dedim