Sehrbnon12 Rabia-22 kız valla ben cok cabaladım 19 yasında olmama ragmen gitmediğim doktor kalmadı 3 yılda ve rabbim ikiz nasip etti çok şükür ama yinede cok endişeleniyorum yaa
Masalsu Kızlar beni bir tahmin edin ya sizce kaç haftalık hadi kim bilcek 😅😅😅😅😅😅 https://imgyukle.com/i/VElxXM
Vicibici Masalsu Sizi görünce benim de atasım geldi bence ben farklı yere büyümüşüm (popoya) 😂 17+2 🙄
mrkr Ben şu an 16. Haftadayım , aça hala minicik hafif bir karnım var . Onu da sadece ben hissedebiliyorum . Normalde de çok zayıfım zaten , korkuyorum bu bebek merde saklanıyo diye kdkdn 😆
Ksks07 Sehrbnon12 12 hafta henüz küçük bir hafta ama ikizler için nasıl bilemiyorum Benim ikiz değil ancak boyum 1.79 o sebepten 8 ayımdayım ve karnım pek yok. Herkes 4-5 aylık gibi diyor istediğimde çok rahat saklayabiliyorum. Uzun boylu ve çok kilo almayan çoğu kişide böyle gördüm bence güzel bir avantaj boyun etkili olduğunu düşünüyorum
Sehrbnon12 Ksks07 evet canım bende dedim acaba ondan mı pek bilemiyorum ya https://imgyukle.com/i/VEqQl8 böyle benim karnım
Masalsu Rabia-22 valla 10 +4 günlük ama karnım 7 aylık gibi niye böyle oldu bilmiyorum çıktı birden bire 😅😅😅😅😤
Sehrbnon12 Masalsu yaaa ben 13 haftaya girdim ikizlere hamileyim cıkmıs ama sanki daha fazla cıkması lazım dedim
Rabia-22 Masalsu oo maşallah kız 😂😂 iştahın iyi ve gazdan dolayı şişkinlik varsa ondandır benımde çok şişiodu ama sabah uyandığında ki karnın varya o gercek karnın işte.😅
star3star Sehrbnon12 24+3 günlüğüm karnım şimdi yeni çıktı yani hamile olduğum bu ayda anlaşıldı.hiç acele etme nekadar geç çıkarsa okadar iyi.yaz ayındayız ister istemez vücut ödem tutucak🥴
Sedaerbil Sehrbnon12 bn hiç kullanmadım ama kullananlar var tabiki tercih meselesi.bnm ilk oglumdada vardı son aylarımda cıktı smdi bunlarda da yogun bi şeklde oldu😕
Deletedmom7373700 Sehrbnon12 kız dur acelen ne 😂 14. Haftaya girdim. Daha çok net göbeğim yok. Hatta sabah düz oluyor. Yemek yiyince hafif çıkıyor 😂 iç karnın büyük olabilir. Çıkar 4. Aydan sonra yavaş yavaş
Sehrbnon12 Vicibici kız benimki 13 haftada simdiden cıkmıs böyle hahaha zayıfsın ya cok guzel en azından cabuk zayıflarsın
cheryyy46 Sehrbnon12 canim benim 3. Hamileligim ve 4 aya girmek üzereyim yeni belli oluyor senin ilk daha ilklerde geç çıkıyor 😆