• isimler
  • Cocuklarinizin isimleri ne? 👶🏼👧🏼

Neslihangzll güzel bir isim eşime bıraktım o koyacak bu kez söyledim bakalım ben de sabırsızlıkla bekliyorum 😃🥰 birazcık sinirleniyorum ama artık yapacak bir şey yok 🤫

Kubra_miray_szr yok kendiliğinden oldu hatta bundan iki sene önce gebe kalmıştım ama malesef kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım sonra kısmet 2 sene sonra tekrar gebe kaldım bu süre zarfında korunmuyorduk kızım 10 yaşına geldiğinden beri korunmadım hiç

Efires010717 😍 çok güzel bir isim oğlum olsaydı ablası çok istiyordu bu ismi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 Bende 17+5 deyim ama hala isim bulamadık küçük kızımıza🙈

Gamzeates
    Ateş isminden emin misiniz haddim olmayarak soruyorum ama çocuğa ağır gelebilir bir isim sebebi de şu :
    Kimyayı saadet kitabı var isterseniz inceleyebilirsnz dili çok ağır setler halinde bu kitap manası derin ve incelenmesi kolay olmayan bir kitap dinleme fırsatı bulmuştum
    Bizim yaratılışımızda mevcut olan 4 unsur var
    toprak su hava ve ateş hepsinin temsil ettiği bir değer var ateş öfkeyi ve kızgınlığı çağırıştırıyor su dinginliği hava grubu kibri çağırıştırıyor toprak ise kimi zaman tembelliği kimi zamanda sakinliği çağrıştıryor hatta burçlardan da bilirsinz bağlantılıdır mesela aslan burcu hava grubudur boğa burcu toprak bunun gibi koyduğumuz isimler çocuğun ruh dünyasını ve hayatını şekillendrdiği için söylemek istedm hakkınızı helal edin tekrardan 🌹

Nazenin1551 merhaba estağfurullah biz çoktan koyduk oğlum suan 3 yasın da ama hiç o yön de bakmadık zaten ismini koyarken oğlumuzun kulağına ezanını okurken Mücahid diyerek okuduk daha sonra ateşi Mücahid islam için savaşan anlamına geliyor aksine oğlum cok uysal bir cocuk ve cok sıcak kanlı çok şükür hiç aksini görmedim inşallah görmem :) geçmişte çok değişik isimler konulmuş hepsinin anlamı da şuan bakıldığın da konulmaması gereken isimleerden zaten öldüğümüz de göbek adımız ile çağırılıcaz benim ismim Gamze ama Fatıma diye okunmuş öyle :) yani ateş sadece kimlik üzerin de mesela savaş isimleri olan var o da ister istemez dediğiniz gibi ise kızgınlığı öfkeyi getirmez mi :) burca göre gidersek oğlusum balık burcu teyzesi cok ama cok duygusal 🙈 helal olsun fikrinizi elbette söyleyebilirsiniz 🌺

N_e_s_e merhaba bende oğluma Alperen ismini koymayı düşünüyorum. İsim çocuğun huyunu belirler derler. Oğlunuz nasıl ?

tatlidusler yaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah atlasınız da 😃😃😃🤭❤️

ElifyV çok sevecen herkesle arkadaş olmaya çalışır benle küs kalmaya dayanamaz 😂 hassas bı çocuk ama yaramazliginida yapar

N_e_s_e yaramazlık her çocuğa mahsus sonuçta :) maşallah ne güzel gönül rahatlığı ile koyabilirim :)