busepoyraz @minikkusummm 3 yaşında kızımın adı Ömür Duru 1 yaşındaki kızımın adı Mavi Lina Şuan 28+3 hamileyim erkek dendi değişmezse Ateş olacak🥰
Zeynobbb minikkusummm ben tam 12 haftada ruyada gordum adı Mustafa olacak bırıne soyluyordum adı mustafa dıodum oyle olacak
ozlemkrkmz MDeniz42 sanırım dediğin gibi yaramaz olucak daha karnımda rahat durmuyor çok hareketli bol tekmeci 🤣🤭
MDeniz42 ozlemkrkmz valla ne kadar emir tanıdıysam ilallah ettirdi canım büyüyünce efendi oluyorlar ama küçüklüklet çok fena 😂
minikkusummm ruya-11 yaa nasip olurda ikinciye kizim olursa Arya düsünüyorum bende cok güzel uyuyor Arasa 😍
Fundabshn minikkusummm Oy maşallah 💙 Benimde sarı kabak bir oğlum var 1 gün sonra tam 5 aylık Allahın izniyle adı Çınar 👶🏼🤗
minikkusummm kings_son Atlas yada Ayazi yakistiriyorum Arasa 🙈 Merak ettim Aras nasil bir cocuk yaramaz mi uysal mi? Isim etkiler diyorlar ya o bakimdan 😊
kings_son minikkusummm cok sakin dogdugundan buyana sabahlari kalkar yerinde oynar hic aglamaz ben nezaman gotursem ozaman gotururum babaya cok bagli cocuk guzel huylu yani beni hic incitmedi
Naile_7732 minikkusummm ilk kızımın adı ömür güneş ☀️ oglumun adı İbrahim halil dogacak kızımın adıda inşallah yektanur olacak ♥️